màgia.cat - la màgia d'en Daniel Arbonés - Diari d'un Mag - Off Màgia

Lucis et Umbrae… Una joia única de Sergi Buka…

Dissabte passat, vàrem anar a veure Lucis et Umbrae, es tracta d’una idea original de Sergi Buka, que es representa al TNC, fins al 4 de Juny.

És un privilegi haver presenciat Lucis et Umbrae. És una obra multidisciplinària on hi trobem la màgia de Sergi Buka, dirigida per Xavier Martínez, amb Jordi Sabatés al piano, que n’ha fet la composició musical, a partir dels textos i la dramatúrgia de Victoria Szpunberg, amb la participació de l’actriu Rosa Serra i Torrens a escena.

Foto: © May Zircus / TNC

Una joia única…

Al presenciar Lucis et Umbrae, som conscients de veure una obra única en el seu gènere… Tot cuidat fins a l’últim detall, espelmes màgiques, la llum, guspires, protagonistes d’aquest homenatge a la llanterna màgica, a l’inici de l’obra se’ns suggereix la importància de la salvaguarda del patrimoni audiovisual ( Recomendación sobre la salvaguardia y la conservación de las imágenes en movimiento – Unesco 1980), gaudim d’una titella màgica provinent de la ment de Robert-Houdin (amb la complicitat de Xavier Tapias), descobrim un Étienne-Gaspard Robertson (físic belga, mag i el desenvolupador influent de la fantasmagoria) que reviu, gràcies a un calidoscopi màgic que ens fa viatjar en el temps, “present, passat, futur…” com ens dicta el text de Victoria Szpunberg, un Robertson encarnat per un Sergi Buka que realitza prodigis màgics, il·lusionisme integrats en aquesta obra de teatre màgic, que segur que té algun vincle amb la magie nouvelle francesa i amb connexions amb el teatre de Joan Brossa

Foto: © May Zircus / TNC

Imatges i aparences…

Els efectes màgics i escènics són espectaculars i molt enginyosos, moments camaleònics, explosions, aparicions, levitacions, desaparicions, produeixen emoció, sorpresa, por… Efectes d’il·lusionisme al servei de la història… I potencien les imatges, belles imatges, tan si parlem del calidoscopi (talismà, un dels fils conductors de l’obra, que és imatge de les aparences, del fet il·lusori, dels il·lusionistes… o del “tu ets tu, jo sóc jo”, joc d’identitats, repetit en aquest joc de miralls a la que ens transporta l’obra… ), com les imatges que es materialitzen a escena, gràcies al gran treball de Rosa Serra, que canta, balla, viu i ens guia en aquest oníric conte… Quasi al final de l’obra, just després de veure la sessió fantasmagòrica que ens fa somiar, ella sembla un personatge d’una placa més, una projecció materialitzada, màgica…

Foto: © May Zircus / TNC

Rosa Serra i Sergi Buka

Fantasmagoria

Les imatges de les llanternes màgiques, plaques autèntiques de l’època, pintades a mà, de gran valor històric, imatges que son un plaer pels ulls, obres d’art, col·leccionades, em consta, amb passió per Sergi Buka, que les anima a escena amb virtuosisme, enllaçant imatges relacionades de gran bellesa, emulant una sessió de Fantasmagoria o un somni increïble que ens mostra paisatges molt bells, un dels millors moments de Lucis et Umbrae. Tal com deia abans, belles imatges, dimonis, històries suggerides, inspirades, precursores del cinema tal com el coneixem, petites animacions molt enginyoses o viatges a la lluna dignes de Georges Méliès. Les imatges, també es produeixen gràcies a bonics jocs d’aigua i ombres, que Sergi Buka domina a la perfecció (amb punt de connexió calidoscòpic, amb les imatges de les Llanternes Màgiques que uns minuts després presenciem), jocs d’ombra màgics, on el fet immaterial es torna real, on l’intangible esdevé. Lucis et Umbrae és ric en idees, tècniques vinculades amb la projecció, amb vincles amb la història de l’il·lusionisme, amb l’origen de les imatges en moviment, amb l’herència de representació d’imatges, que ens permet, en definitiva, evitar perdre la memòria de la humanitat…

Foto: © May Zircus / TNC

La música, a càrrec de Jordi Sabatés, contribueix al fet que el conjunt s’enriqueixi, a què les imatges cobrin vida, a què els efectes màgics il·lusionin, a què el text sigui potenciat… Una delícia…

Els jocs escenogràfics d’Enric Planas, amb capes que descobreixen, a poc a poc, l’espai escènic, són espectaculars…

Foto: © May Zircus / TNC

Jordi Sabatés

Poder presenciar, al segle XXI, una sessió de Fantasmagoria, és al·lucinant, impressionant, si penses com ho devien rebre els seus contemporanis. Aquesta forma d’espectacle, era pròxim a un primitiu cinema de terror. Etimològicament, Fantasmagoria vol dir “l’art de parlar en públic amb fantasmes”, i reproduïen sessions pròximes a l’espiritisme, gràcies a les Llanternes Màgiques, precursores dels projectors cinematogràfics… Lucis et Umbrae, com ens indica Sergi Buka al pròleg del programa de mà, és el títol del llibre de Athanasius Kircher, publicat l’any 1671, on apareix per primera vegada el concepte de la Llanterna Màgica…

Sessió de Fantasmagoria de Robertson (1797)

Doncs sí, a Lucis et Umbrae, presenciem una sessió de Fantasmagoria (similar a la il·lustració) i és genial… Veiem que gràcies al teatre, l’art màgic guanya en espectacularitat i la imaginació, vertader mecanisme màgic, que si se’l desperta, com és el cas, resulta molt estimulant i és aliment per la intel·ligència. M’encanta que, com a espectador, hagis de jugar a completar les històries dins el teu cap, tan les explicades, com les que ens suggereixen les imatges de les Llanternes Màgiques. Lucis et Umbrae és, diria jo, un espectacle imprescindible pels que saben que els lligams amb els nostres ancestres màgics, ens encaminen cap al futur…

Felicitats a tot l’equip per la gran feina feta. Gràcies per demostrar que és possible fer teatre màgic de qualitat…

A continuació, imatges de l’obra, proporcionats per TNC…

Si no hi heu anat encara… Jo no miraria els vídeos… Millor descobrir-los a l’obra…

Moments de la sessió amb Llanterna Màgica…

https://www.youtube.com/watch?v=Bmpv2CyahB8

Més moments amb Llanterna Màgica…

https://www.youtube.com/watch?v=y7JHwqFnxDw

Moments de les animacions d’ombra realitzats per Sergi Buka

https://www.youtube.com/watch?v=usJpdU13G3A

El tràiler de Lucis et Umbrae

https://www.youtube.com/watch?v=ddtt-HkJi_s

Més informació i entrades al web del TNC: tnc.cat

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Sergi Buka presenta “Lucis et Umbrae” al TNC

Demà dia 25 de Maig s’estrena al TNC, l’obra Lucis et Umbrae. Es tracta d’una proposta de l’il·lusionista Sergi Buka, del compositor i pianista Jordi Sabatés, d’acord amb la dramatúrgia i textos de Victoria Szpunberg, a partir d’una idea original de Sergi Buka. La direcció és a càrrec de Xavier Martínez i a més de Sergi Buka i Jordi Sabatés, podrem veure a l’escenari a Rosa Serra.

Foto: © May Zircus / TNC

La proposta és engrescadora. Fer una obra inspirada amb la Llanterna Màgica… Em sembla una idea brillant. A més, la unió d’arts multidisciplinàries, com la música, el teatre, l’il·lusionisme, segur que guanyen al unir-se en pro d’una obra teatral.

Al dossier de premsa, podem llegir la següent Sinopsi:

De la mà de tres germanes i un calidoscopi màgic viatjarem a traves del temps per reviure les meravelloses sessions de llanterna màgica del passat segle XIX. Un espectacle multidisciplinari a partir del món de la llanterna màgica amb uns ingredients escènics de luxe, l’il·lusionisme de Sergi Buka i la música en directe de Jordi Sabatés, amb una dramatúrgia i textos de Victoria Szpunberg, un festival d’ombres i llums a través d’aquest artefacte fascinant que va inaugurar les noves tècniques per representar la realitat i va preparar el salt de la pintura cap al món audiovisual. Aquesta peculiar proposta és una ocasió privilegiada per veure en moviment una col·lecció històrica de plaques per a llanterna màgica, autèntiques joies del pre-cinema. Un espectacle intimista i preciosista que desperta la curiositat i la imaginació dels qui són testimonis de com era el cinema abans que el cinema existís.

Sessió de fantasmagoria. Final del segle XVIII

Al dossier de premsa, també podem llegir el següent interessant text, de Sergi Buka, en referència al títol de l’obra i com va fer canviar el món fins als nostres dies, l’invent de la llanterna màgica:

Sergi Buka, il·lusionista. La llanterna màgica

Lucis et Umbrae és el títol del llibre on apareix descrita per primera vegada la llanterna màgica (escrit per Atanasius Kircher i publicat el 1671).

Aquesta història, doncs, comença amb un joc d’ombres. Sens dubte una de les representacions artístiques i culturals més primitives: ja a la prehistòria els nostres avantpassats jugaven amb les ombres al voltant de les fogueres. Des de sempre l’home ha estat fascinat per manipular, jugar i dominar la imatge. La llanterna màgica va ser l’eina amb la qual els il·lusionistes de l’època representaven el més enllà amb les sessions de fantasmagoria i posteriorment es va utilitzar per meravellar el món, com a mitjà de comunicació i font de coneixement.

La llanterna màgica és, des de la seva concepció al segle XVII, l’aparell òptic i l’espectacle visual precursor del cinematògraf. Dos-cents cinquanta anys d’història i projeccions van convertir la llanterna màgica en un dels grans espectacles de l’època en què una sèrie d’artistes anònims pintaven sobre vidre petites obres d’art per representar les pors de la humanitat, però també els somnis i les il·lusions.

La tecnologia, els descobriments científics i l’art han convergit al llarg de la història amb la fascinació que hom sent per projectar i donar vida pròpia a un cos opac i avui dia és difícil d’imaginar-nos una societat sense fotografia, televisió, cinema, Internet, etc. Us convido, doncs, a fer l’exercici d’imaginar-vos aquella època per reviure la sensació d’aquells que veien per primera vegada com una imatge lluminosa apareixia i prenia vida.

Foto: © May Zircus / TNC

El tràiler de l’obra dóna moltes ganes de veure-la !

https://www.youtube.com/watch?v=ddtt-HkJi_s

Més informació i entrades al web del TNC: tnc.cat

Enllaç directe al programa de l’obra: Lucis et Umbrae

En parlarem, la setmana que ve, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Magic Threads: Gonzalo Albiñana, Daniel Collado, Gaia Elisa Rossi, Héctor Mancha…


Des de Premsa del Congrés de Manresa, ja s’han anunciat alguns dels protagonistes dels Magic ThrEaDs, aquestes píndoles de creativitat, les mini-conferències que podràs presenciar al Congrés de la Imaginació…

A continuació, et desvetllem quatre noves conferències…

Gonzalo Albiñana: “Emocionario”

Daniel Collado: “Seduciendo al espectador”

Gaia Elisa Rossi: “Dreamcatcher”

Héctor Mancha: “La coliflor valiente”

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Norbert Ferré Imagina el Congrés de Manresa…

Norbert Ferré, que presentarà la Gala Internacional del Congrés Màgic de Manresa 2017, al Kursaal, ens ha enviat un enginyós vídeo, que hem convertit en una endevinalla…

https://www.youtube.com/watch?v=tjwn6hOA6o0

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Demà OFF MÀGIA al Festival d’Arts de Carrer, Desplaça’t 2017 !

Demà dissabte dia 20 de Maig, a partir de les 17h30, presentaré un tast del meu espectacle OFF MÀGIA, a la Marató d’Espectacles de la 13a edició del Festival d’Arts de Carrer, el Desplaça’t 2017, que es realitza al Centre Cívic Casa Groga de Barcelona.

L’objectiu és molt clar… Intentar aconseguir que sigueu, ni que sigui per uns instants, més feliços…

A l’actuació de demà, estrenaré algunes novetats màgiques que em fa molta il·lusió mostrar-vos…

Tindré l’honor de presentar la versió de carrer de OFF MÀGIA, realitzant escenes del meu espectacle de màgia. Els assistents podran comprovar que “Fer màgia, pot ser senzill, difícil o complicat…”

T’animo a venir a veure tots els artistes que participem al Desplaça’t i a la Marató d’enguany.

Més informació sobre el Festival al Web del Centre Cívic Casa Groga

Pots descarregar el Tríptic del Desplaça’t 2017 al següent enllaç.

Pots trobar el Centre Cívic Casa Groga a…

A continuació, un document que mostra l’edició de l’any passat del Festival Desplaça’t

https://www.youtube.com/watch?v=nM_kyBOUkEc

Estic molt emocionat ! Vindràs ?

Bon cap de setmana !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

L’Autòmat Màgic de Sergi Buka al Congrés de Manresa 2017 !


Des del Congrés Màgic de Manresa 2017, ens projectarem al futur sense oblidar les nostres arrels màgiques. A la Gala Inaugural tindrem la sort de comptar amb Sergi Buka, artista internacional que ha presentat la seva màgia a teatres, circs europeus i gales màgiques. Els seus números es caracteritzen per tenir lligams amb l’il·lusionisme i les arts afins a la màgia…

Sergi Buka ressuscitarà un autòmat clàssic…

En aquesta ocasió ens presentarà un número que serà una novetat al Congrés Màgic Nacional, una estrena absoluta. Al Kursaal de Manresa veurem com Sergi Buka farà viure un autòmat clàssic de Jean Eugène Robert-Houdin. Serà possible gràcies a la complicitat de Xavier Tapias, apassionat especialista a fer ressuscitar obres mestres del pare de la màgia moderna…

… de Robert-Houdin

Una pista… En el següent cartell clàssic pots veure l’autòmat que tindrem la sort de veure com viu màgicament… Endevina quin d’ells és…

Avui no mostrarem imatges del número de Sergi Buka, que podràs veure al Congrés…

En canvi, a continuació, pots veure un fragment d’un dels espectacles de Sergi Buka, per poder veure el seu art…

https://www.youtube.com/watch?v=GMwPX0K1RfU

A la Gala Inaugural del Congrés Màgic de Manresa 2017, descobrirem que la màgia és present en el més inesperat…

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Trencaclosques o Il·lusió Màgica ? – Classe Màgica – Dimarts SEI-ACAI


Aquest curs, esporàdicament, quan no li sigui possible al titular Xavier Tapias, ocasionalment, dinamitzaré alguna de les classes de màgia escènica dels dimarts, a l’associació de mags, a la SEI-ACAI, Cercle de Barcelona. Em fa molt feliç fer-ho.

En aquests articles, mostraré la tasca, no sempre visible, que realitzem, quan els mags ens reunim i aprenem, per millorar els nostres jocs…

Podràs llegir alguns dels conceptes tractats amb l’objectiu d’inspirar-te si ets il·lusionista i visites el “Diari d’un Mag”

Si ets aficionat a la màgia i no coneixes la SEI-ACAI, Cercle de Barcelona, et convido a venir a descobrir un oasi màgic i fer-te soci. Podràs viure sessions com la que et relataré a continuació…

Classe Màgica – 9 de Maig 2017

Dimarts passat, dia 9 de Maig, vaig tenir l’honor de tornar a dinamitzar una classe a la SEI-ACAI Cercle de Barcelona.

Trencaclosques o Il·lusió Màgica ?

Pàgina 1 de la presentació de Trencaclosques o Il·lusió Màgica ?

La idea del tema proposat, va sorgir d’una inquietud personal…

Fa uns mesos, vaig anar a La Seca Espai Brossa a veure Akira Fuji. Van passar dues coses… Mentre esperàvem a la cua, dos mags que coneixia, parlaven dels jocs amb cubs de Rubik. I per una altra banda, veig l’actuació de Akira i fa un joc amb un cub de Rubik, just a l’inici del seu espectacle.

Vaig pensar que potser el podria adquirir a la seva conferència. Finalment no el va vendre… I a vegades és una sort que apareguin pedres en el camí, ja que gràcies a aquest fet, vaig començar a investigar i vaig descobrir que el joc que realitzava Akira era similar a molts altres… Aquest fet i la proliferació de mags joves manipulant cubs al Cercle de Barcelona em va cridar l’atenció…

Vaig reflexionar que a la meva infantesa, havia crescut amb el joc de moda dels 80, que l’havia sabut resoldre fa molt temps, i que ara em faria gràcia fer màgia amb cubs de Rubik… He après molt des de llavors… El sé resoldre de moltes maneres, molt d’elles màgiques…

A la classe de dimarts, vaig introduir el tema parlant de la famosa joguina, que és rècord de vendes. Podeu llegir la interessant informació sobre la història del Cub de Rubik a la wikipedia.

Pàgina 3 de la presentació de Trencaclosques o Il·lusió Màgica ?

I pels que puguin pensar que fer màgia amb Cubs de Rubik és modern, vaig mostrar el següent vídeo, on Doug Henning en realitzava una versió. Això demostra que el món de l’il·lusionisme s’inspira ràpidament de les novetats que apareixen i les joguines són font d’inspiració. Penseu que el Cub de Rubik es va popularitzar als inicis dels anys 1980 i aquest document data de 1983…

https://www.youtube.com/watch?v=06O46DjlvzQ

En l’actualitat, el molt hàbil il·lusionista Steven Brundage ha popularitzat una manera molt comercial de realitzar màgia amb el Cub… Aquí, en una actuació al programa Fool Us de Penn & Teller

https://www.youtube.com/watch?v=nJ03AQRqhFg

Vàrem abordar tècniques, presentacions diferents, jocs existents als comerços màgics… Va actuar Abel Capdevila, mostrant la seva sorprenent rutina amb Cubs de Rubik. Felicitats Abel ! Un gran treball !

La màgia també s’inspira de les tendències en art. L’Estil Puntillista present a la pintura, també existeix al món de Cubs de Rubik. En aquest cas s’anomena Pixel Art. Steven Brundage (vídeo aquí) o fins i tot Marco Tempest han realitzat efectes màgics amb aquesta tendència artística…

https://www.youtube.com/watch?v=WRAjW9fW-1Y

A continuació, vàrem debatre sobre com presentar un joc amb Cubs de Rubik, mantenint la il·lusió dels espectadors, creant impossibles…

Per finalitzar, vàrem projectar el següent vídeo de Simon Pierro, on realitza màgia combinant Cubs i iPad… Amb una resolució molt visual del trencaclosques…

https://www.youtube.com/watch?v=KTW4XBjnpYk

Moltes Gràcies a tots els assistents a classe… És tot un luxe poder concebre aquestes sessions úniques…

Pàgina 12 de la presentació de Trencaclosques o Il·lusió Màgica ?

Bon cap de setmana !

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Imanol Ituiño Imagina el Congrés de Manresa…

Imanol Ituiño, que presentarà la Gala Inaugural del Congrés Màgic de Manresa 2017, al Kursaal, ens ha enviat un vídeo molt divertit i màgic…

https://www.youtube.com/watch?v=d7qmQm5zB5s

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Compte enrere pel FIMAG 2017 !

En menys d’un mes, ja serà aquí l’edició 2017 de la 6a Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí… El FIMAG 2017… Ja en sabem tota la programació… Segur que serà una edició impressionant…

La Fira se celebrarà del 9 a l’11 de juny. En aquesta edició, hi ha previstes les actuacions de més de 50 artistes de 7 països, més de 50 espectacles, 200 funcions i 22 espais escènics.

Més informació sobre el FIMAG 2017, al web: fimag-magia.com

Gala Internacional

A la Gala Internacional, hi actuaran Javier Botía (Espanya), Campió Nacional de Mentalisme, és monologuista, humorista, guionista, mentalista i showman, i serà el presentador de la Gala; Miguel Muñoz (Espanya), Premi Mundial de Màgia, mag i artista de circ reconegut internacionalment; Alana (Alemanya), especialista en manipulació, la primera dona que ha guanyat el Gran Premi d’Alemanya i de Rússia; Adrián Conde (Argentina), que combina màgia amb música, teatre, circ, expressió corporal, malabars, clown i  mim, premiat el 2016 en el Congrés Nacional de Màgia; Soljack (Portugal), duet de quick change (canvis ràpids de roba) i grans il·lusions, i Riversson (Espanya), Premi Nacional de Màgia, especialitzat en il·lusionisme. Les funcions de la Gala es faran a l’Auditori-Teatre Espai Ter.

Il·lusionisme Polièdric

També tindrà cabuda al FIMAG 2017, moltes facetes de l’art de l’il·lusionisme, un espectacle Inaugural, Somnis de sorra. Un espectacle principal de magie nouvelle, Déluge. En màgia de prop, un dels grans noms que visitaran la fira serà Dani Daortiz

Màgia als Espais Singulars

Pel que fa a la Màgia als espais singulars, a la Casa Camps, hi actuaran els gironins Fèlix Brunet, amb el circ de puces, i Marc Sàbat, especialista en cardistry –floritures amb cartes-; Jaque (Espanya), subcampió del món de màgia de prop, al Museu Palau Solterra; la Maga Gisell (Perú), Premi mundial Llatinoamericà de Màgia, a la galeria d’art Atrium; Gonzalo Albiñana (Espanya), especialista en ombres xineses, a la galeria d’art Michael Dunev Art Projects, i Tony Montana (Argentina), mag i mentalista, a la Casa Gailbern-Fundació Mascort.

Seguirem parlant, en pròximes setmanes, al “Diari d’un Mag”, del FIMAG 2017 !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

El Magic ThrEaD creatiu de Xavi Puk !


Avui, des de Premsa del Congrés de Manresa, descobrim que un dels protagonistes dels Magic ThrEaDs, aquestes píndoles de creativitat, les mini-conferències que podràs presenciar al Congrés de la Imaginació. Xavi Puk, presentarà un Magic ThrEaD amb el títol…

“Magia viva y sin respuestas”

No t’explicarem com serà la seva aportació. Però segur que serà molt interessant. Xavi ens ha revelat que la seva xerrada ens farà reflexionar i segur que provocarà que la nostra màgia sigui millor…

“Cómo sacar treinta perros y un botón de una chistera”

Xavi Puk és de Barcelona, treballa en publicitat i és mag. Al “Diari d’un Mag” el coneixem de quan va publicar el seu llibre (junt amb Eva Navarro, editat per El Rey de la Magia). Es tracta de “Cómo sacar treinta perros y un botón de una chistera”. L’obra és un tresor,  versa sobre creativitat aplicada a la màgia.

És per tant, un honor que Xavi Puk realitzi un Magic ThrEaD al Congreso Màgic de Manresa 2017, on podràs créixer com a il·lusionista…

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more