màgia.cat - la màgia d'en Daniel Arbonés - Diari d'un Mag - Off Màgia

Un cap de setmana ple de màgia a Tarragona ! Teatre Màgic 2021

Espectacle de cloenda del Teatre Màgic 2021 amb el Mag Gerard

El 15è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona, conclourà aquest cap de setmana, amb una fi de festa espectacular !

Es realitzaran els següents espectacles de màgia:


Cabaret Màgic amb Eduard Juanola

Una proposta d’Eduard Juanola, que com ens indica la sinopsi és: “Un espectacle per pujar sobre la corda que separa allò que és possible d’allò que és impossible, amb l’objectiu de divertir-nos i sorprendre’ns. Màgia original i diferent que et sorprendrà.”

Tràiler d’un dels molts espectacles d’Eduard Juanola:

https://youtu.be/yB00kcJf8Ok

“Sorprenentment Màgic” amb Mag Gerard i la Cia Deaux à la Tache

La cloenda del festival anirà a càrrec del Mag Gerard i la Cia. Deux à la Tâche, al Teatre El Magatzem amb “Sorprenentment màgic”. La recaptació d’aquest espectacle solidari anirà destinada al Club Vaixell amb la finalitat que la màgia arribi a tothom.


La companyia italo–argentina Deux à la Tâche participarà a la cloenda del Festival al Teatre El Magatzem

Vídeo d’una actuació de la Cia Deux à la Tâche:

https://youtu.be/NHHJTTx62S4

A continuació, una molt interessant entrevista al director artístic del festival, del Mag Gerard, on explica les claus de l’èxit del Teatre Màgic, al programa de Televisió Som-hi!.

https://youtu.be/d4u0ni_mNXo?t=2091

Sinopsi “Sorprenentment Màgic” al Teatre El Magatzem

Dins el marc del 15è Festival Internacional Teatre Màgic presentarà tot un seguit d’il·lusions màgiques que ens acompanyaran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible amb la finalitat de deixar-nos bocabadats. Recentment, ha aparegut a la prestigiosa revista Genii Magazine dels Estats Units, considerada la més important en l’especialització d’il·lusionisme. Les seves creacions màgiques formen part del repertori de molts mags del nostre país i, a més, ha publicat “100 trucs per sorprendre amb el mòbil” amb Cossetània Edicions.
La companyia Italo-argentina Deux à la Tâche participarà a l’espectacle fent un tast de las seva fusió de màgia i clown que han presentat a destacats festivals d’arts escèniques per Europa.

Nota de Premsa

El món de l’il·lusionisme es donarà cita als escenaris de Tarragona per quinzè any consecutiu, del 12 al 21 de novembre, amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El Festival Teatre Màgic que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona s’ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys.

La direcció artística del festival va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme i a qui, el passat mes de juliol, la revista americana “Genii Magazine” —la més important del món de la màgia—, ha dedicat quatre pàgines, fent difusió d’una de les creacions màgiques d’aquest artistatarragoní.

Després d’un any, la màgia torna a Tarragona i ho fa en diferents espais de la ciutat: la Sala Trono Armanyà, El Magatzem i l’Espai Kesse. El programa inclou una desena d’activitats relacionades amb el món de la màgia.

El tret de sortida serà el divendres 12 de novembre, amb la maga Gisell, que oferirà el seu nou espectacle de màgia teatralitzada; l’endemà, el Mago Marín presentarà un espectacle per a majors de 18 anys amb un estil fresc i irreverent. Finalment, el diumenge 14 de novembre serà el torn de l’Oscar Vallhonrat, que oferirà un espectacle per a tota la família. Aquests tres espectacles es podran veure a la Sala Trono Armanyà.
En els pròxims dies hi haurà diferents activitats relacionades amb l’il·lusionisme que seran conduïdes pel Daniel Arbonés, autor del reconegut Diari d’un mag, a la Biblioteca Pública i a la llibreria Adserà.

En aquesta edició, a l’Espai Kesse s’ha programat una innovadora masterclass de màgia anomenada “Instagram màgic”, on els assistents podran aprendre jocs de màgia visuals per sorprendre a través d’aquesta xarxa social. Al mateix espai, l’Eduard Juanola presentarà un cabaret màgic amb efectes molt enigmàtics.

La cloenda del festival serà el 21 de novembre, a les 19 h, i anirà a càrrec del Mag Gerard i la Cia. Deux à la Tâche, al Teatre El Magatzem amb “Sorprenentment màgic”, la recaptació d’aquest espectacle solidari anirà destinada al Club Vaixell amb la finalitat que la màgia arribi a tothom.

Novament, la ciutat de Tarragona s’omplirà de màgia, il·lusió i somnis amb una programació variada i de qualitat per a tots els públics.

Més informació al web oficial: www.teatremagic.es

Bon cap de setmana màgic !

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

“Els Secrets…” – Episodi 7 – “Bon Nadal… Primera Part” – Activitat programada al 15è Festival Internacional Teatre Màgic 2021

“Els Secrets…” El podcast radiofònic, sobre l’art de l’il·lusionisme…

El podcast, amb esperit radiofònic, sobre l’art de l’il·lusionisme: “Els Secrets…”

Un podcast d’autor, que conté píndoles màgiques amb l’objectiu d’entretenir, aprendre i fer reflexionar una mica sobre l’art de l’il·lusionisme…

Estem molt contents perquè l’episodi d’avui està inclòs a la programació del 15è Festival Internacional Teatre Màgic 2021 !

Episodi 7 – “Bon Nadal… Primera Part” – Activitat programada al 15è Festival Internacional Teatre Màgic 2021

Activitat inclosa a la programació del 15è Festival Internacional Teatre Màgic 2021


A l’Episodi 7 de “Els Secrets…”, descobriràs un relat màgic inèdit que explica “El final de la típica comèdia romàntica”, destacaré els mags que fan desaparèixer màgicament grans monuments històrics i les idees 41, 112 i 1 a la nova secció d’opinió “133 idees més, que mai ningú t’explicarà… que poden ser útils per als espectadors…”

“Els Secrets…” està disponible a la teva plataforma favorita… A Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts i Deezer

apple podcastspotifygoogle podcastdeezer

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag” !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Realitat o Ficció ? Edició Especial Teatre Màgic 2021

Avui, a les 12h40, s’emetrà una Edició Especial del programa de ràdio màgic, el “Realitat o Ficció ?” de Tarragona Ràdio. A l’espai radiofònic, el Mag Gerard explicarà la programació del Teatre Màgic 2021.

Podcast del programa:

La programació del Teatre Màgic, d’avui, és la següent:

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag” !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

El 15è Festival Internacional Teatre Màgic 2021 als Mitjans

El 15è Festival Internacional Teatre Màgic, que es celebra del 12 al 21 de Novembre 2021, ha tingut, entre altres, les següents aparicions als mitjans…

 

Mag Gerard al programa Som-hi !

Una una molt interessant entrevista al director artístic del festival, del Mag Gerard, on explica les claus de l’èxit del Teatre Màgic.

https://youtu.be/d4u0ni_mNXo?t=2091

Article de dues pàgines al Diari de Tarragona


Vídeo Presentació del Festival Teatre Màgic

https://www.youtube.com/watch?v=jzZd7rgHkzg

Notícia a TAC12

https://www.youtube.com/watch?v=1G6ojUnxwh8

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag” !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Mira el capítol “Especial Llibres Màgics” de l’Objectiu Màgic ! ( activitat programada al Festival Teatre Màgic 2021 )

Mira el capítol “Especial Llibres Màgics” de l’Objectiu Màgic ! ( activitat programada al Festival Teatre Màgic 2021 )

https://youtu.be/5aIWUgtfTH4


El capítol porta per títol, “Edició Especial Llibres Màgics” i és un programa inclòs a les agendes d’activitats de la Llibreria Adserà i la Biblioteca Pública de Tarragona.

Estem molt contents de participar com a activitat on-line al Festival Teatre Màgic 2021.

A l’Edició Especial Llibres Màgics 2, faig un joc molt sorprenent amb dues gomes elàstiques, et recomano llibres vinculats amb Hausson, Joan Brossa, Xevi, Georges MélièsOrson Welles ! A més, descobriràs el llibre més petit i el més gran de la meva biblioteca !

El pròxim Dijous 18 de Novembre, a les 12h40, el Mag Gerard presentarà una edició especial del seu programa de ràdio “Realitat o Ficció ?”, on parlarà del Festival Teatre Màgic i realitzarà màgia en directe. En seguirem parlant, durant la setmana, al “Diari d’un Mag”

Fins aviat, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag” !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Meravellós Hausson ! Crònica “El Saló de les Meravelles” al Teatre Gaudí !

“El Saló de les Meravelles”

“El Saló de les Meravelles” que es representa fins al 12 de desembre al Teatre Gaudí Barcelona és un homenatge a l’art màgic i a les sessions que Robert-Houdin i Georges Méliès realitzaven al París del segle XVII i XVIII.

Hausson recrea l’esperit d’aquelles primeres sessions màgiques, projectant-les al futur, portant-les, en un teatre, al nostre present de forma excel·lent.


A “El Saló de les Meravelles” hi podem veure màgia de saló actualitzada als nostres temps. Veiem com Hausson endevina de manera increïble una carta inventada conjuntament per molts espectadors del públic. Manipula magníficament fitxes de casino, deixa atònits els espectadors amb jocs amb cubs de Rubik i amb la màgia interactiva que inclou a tots els espectadors de platea…

Cal destacar el joc impressionant “Cartomàgia a Cegues”, on tota l’estona, actua amb els ulls tapats i on el públic que l’ajuda, pot manipular les cartes sense control per part del mag, possiblement és l’únic il·lusionista del món que el realitza, un efecte màgic amb vincles ancestrals i que Hausson fa reviure pel públic que assisteix a les seves sessions exclusives de màgia al Teatre Gaudí.

El joc final és espectacular, ja que demostra que Hausson sap perfectament quines decisions faran els espectadors que hi participin.

Ens agrada tornar a veure als escenaris barcelonins, fent temporada en un teatre, a l’il·lusionista Hausson. Quan el veus actuar ja quadra tot a la temporada teatral de la ciutat. L’art màgic hauria d’estar present sempre als nostres teatres, però això donaria peu a un altre article.

A “El Saló de les Meravelles”, hi ha projeccions on podem veure objectes de la història de la màgia, cartells clàssics que ens remet a il·lusionistes mítics, música de jazz que sempre acompanya l’il·lusionista, l’espectacle és un homenatge a l’art de l’il·lusionisme.

També hi ha respecte absolut al públic, ja que anar a un espectacle de Hausson és saber que si surts a ajudar-lo sempre seràs tractat amb respecte, sempre aniràs a gaudir del fet màgic, sempre sortiràs del teatre amb un somriure de felicitat…


En aquesta època que vivim, on la tecnologia, els mòbils, Netflix, molt sovint dominen les nostres vides…

Veure com un espectacle de màgia segueix emocionant al públic em reconcilia amb el món. I aquesta és la clau per la qual han de perdurar els espectacles de màgia en els nostres teatres…

El públic assistent a les Sessions fantàstiques de Hausson al Teatre Gaudí, gaudeix i estic segur que s’oblida per uns moments dels sorolls del dia a dia, per viure moments únics que els apropa, en el fons, als assistents a les primeres sessions fantàstiques de Robert-Houdin on la excel·lència de Hausson els emociona.

Hemeroteca “Diari d’un Mag”

Fa uns anys, vaig escriure el següent amb relació al número “Cartomàgia a Cegues”, que apareix a “El Saló de les Meravelles” i segueix essent el meu joc preferit de l’espectacle…

El número “Cartomàgia a Cegues”, anunciat a la sinopsi de l’espectacle com “possiblement l’únic al món” és increïble i meravellós. L’il·lusionista, amb els ulls completament tapats porta fins a l’infinit el joc de triar cartes d’una baralla per part dels espectadors, en aquest cas en circumstàncies extremes i impossibles… Els espectadors les trien sense que ell en tingui el control… Aquest número és dels més espectaculars que he vist en molt temps. Segons ens ha explicat en Hausson”està basat en un clàssic de la cartomàgia”. Això no li treu cap mèrit, ja que l’artista l’ha sabut rescatar de l’oblit, segur que li ha incorporat els seus coneixements de l’art i el fa reviure amb gran mestria, demostrant la seva habilitat mental, amb un joc amb cartes i molts espectadors implicats. Una obra mestra de l’art màgic.

A la seva àmplia carrera, ha realitzat multitud de propostes de creació en l’àmbit màgic… Fixeu-vos en els cartells inspiradors dels seus espectacles, cuidant al màxim els detalls, manipulacions perfectes, Joan Brossa, treballant amb directors com Hermann Bonnín, textos triats amb criteri, obres que dignifiquen l’art màgic…

Hausson i Segundo de Chomón a la Filmoteca

Aquesta temporada hem pogut veure Hausson en una representació única, a “Màgic Chomón”, un excel·lent espectacle a la Filmoteca, el passat 19 d’octubre, junt amb el pianista Francesc Mora, on màgia i música en directe es mesclaven amb els innovadors films del pioner Segundo de Chomón, en el cicle dedicat enguany al cineasta.

La sessió va ser magistral ! Tot un luxe poder veure màgia, cinema i música en directe tant ben mesclades en un tot homogeni…

Segurament, la proposta tenia alguns punts en comú amb l’espectacle de Jordi Sabatés & Hausson “Música para una ilusión: Universo Chomón”, estrenat l’any 2004. On es poden veure unes imatges emocionants en el següent document, aparegut últimament a youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=Rb6CxMBN4YI

Sinopsi “El Saló de les Meravelles” al Teatre Gaudí Barcelona

“El Saló de les Meravelles” és un encontre amb la màgia de la mà i les mans de Hausson. Un espectacle de màgia, entre el cabaret i el cafèconcert, on es recupera l’encant de les inoblidables sessions del París de Houdin i de Mèlies. Un recorregut inesperat i màgic on l’artista recorre el camí de l’il·lusionisme contemporani amb números inèdits fins ara i que són el preludi d’una nova màgia on tot es possible. Un espectacle ple de números de mentalisme, de prestidigitació, de màgia amb el públic, de prediccions impossibles, de màgiques coincidències sobre un coixí de música de jazz i projeccions que faran encara més singular l’experiència viscuda. Resoldre un cub Rubik sense mirar, memoritzar en 10 segons una baralla de cartes, fe que tot el públic es converteixi en mag o convidar a tothom a anar al Hausson Cocktail bar. Tot això i molt més en aquest increïble espectacle.

GUARDONAT AMB: As de Plata del Certamen Mágico de Madrid. -1r Premi Internacional de Monte Carlo. -1r Premi Nacional de Manipulació -Premi Sebastià Gasch de music-hall com a màxim representant de l’il·lusionisme europeu a Catalunya. -Medalla d’or al Mèrit Màgic. -Premi Nacional de Cultura

DEL 5 DE NOVEMBRE AL 12 DE DESEMBRE | DIVENDRES I DISSABTE A LES 19:00 H, DIUMENGE 20.00 H | EN CATALÀ | SALA PETITA

Tràiler “El Saló de les Meravelles”
https://youtu.be/Evw4t-RIxQs

Més informació i entrades: Enllaç

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Comença el 15è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona !

15è Festival Internacional Teatre Màgic

15è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona, que es realitza des del 12 al 21 de Novembre 2021.

És un gran esdeveniment màgic que omple de màgia Tarragona durant el mes de Novembre.
Felicitar des d’aquí al seu impulsor i director artístic, al Mag Gerard, que aconsegueix, any rere any renovar la il·lusió, portant a la ciutat de Tarragona espectacles i activitats màgiques exclusives.

Enguany, Maga Gisell amb el seu nou espectacle “Sueños Mágicos”, Mago Marín amb “Nada en la Manga”, “Inspiraciones” de Oscar Vallhonrat, “Cabaret Màgic” de Eduard Juanola i l’espectacle “Sorprenentment Màgic” de Mag Gerard junt amb la Cia Deaux à la Tâche provinents d’Argentina i Itàlia. A més, el Festival compta amb altres activitats al voltant de l’art màgic, com per exemple una masterclass per aprendre a fer màgia a través d’instagram o un episodi especial del “Realitat o Ficció?” a Tarragona Ràdio.

Estic molt content perquè estrenem un capítol especial de l’Objectiu Màgic, el programa TV web sobre l’art de l’il·lusionisme que dirigeixo, en el marc del 15è Teatre Màgic. Es tractarà d’una Edició Especial Llibres Màgics 2021, la tercera part dels especials sobre llibres de màgia que vaig estrenar l’any passat. És una activitat que serà present a les xarxes de la Biblioteca Pública de Tarragona i la llibreria Adserà. La setmana que ve el veuràs a les teves pantalles !

També estrenarem un episodi especial del meu podcast “Els Secrets”, però d’aquesta estrena en sabràs més, també, la setmana que ve.

Programa 15è Festival Internacional Teatre Màgic

Nota de Premsa

El món de l’il·lusionisme es donarà cita als escenaris de Tarragona per quinzè any consecutiu, del 12 al 21 de novembre, amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El Festival Teatre Màgic que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona s’ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys.

La direcció artística del festival va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme i a qui, el passat mes de juliol, la revista americana “Genii Magazine” —la més important del món de la màgia—, ha dedicat quatre pàgines, fent difusió d’una de les creacions màgiques d’aquest artistatarragoní.

Després d’un any, la màgia torna a Tarragona i ho fa en diferents espais de la ciutat: la Sala Trono Armanyà, El Magatzem i l’Espai Kesse. El programa inclou una desena d’activitats relacionades amb el món de la màgia.


La companyia italo–argentina Deux à la Tâche participarà a la cloenda del Festival al Teatre El Magatzem

El tret de sortida serà el divendres 12 de novembre, amb la maga Gisell, que oferirà el seu nou espectacle de màgia teatralitzada; l’endemà, el Mago Marín presentarà un espectacle per a majors de 18 anys amb un estil fresc i irreverent. Finalment, el diumenge 14 de novembre serà el torn de l’Oscar Vallhonrat, que oferirà un espectacle per a tota la família. Aquests tres espectacles es podran veure a la Sala Trono Armanyà.
En els pròxims dies hi haurà diferents activitats relacionades amb l’il·lusionisme que seran conduïdes pel Daniel Arbonés, autor del reconegut Diari d’un mag, a la Biblioteca Pública i a la llibreria Adserà.

En aquesta edició, a l’Espai Kesse s’ha programat una innovadora masterclass de màgia anomenada “Instagram màgic”, on els assistents podran aprendre jocs de màgia visuals per sorprendre a través d’aquesta xarxa social. Al mateix espai, l’Eduard Juanola presentarà un cabaret màgic amb efectes molt enigmàtics.

La cloenda del festival serà el 21 de novembre, a les 19 h, i anirà a càrrec del Mag Gerard i la Cia. Deux à la Tâche, al Teatre El Magatzem amb “Sorprenentment màgic”, la recaptació d’aquest espectacle solidari anirà destinada al Club Vaixell amb la finalitat que la màgia arribi a tothom.

Novament, la ciutat de Tarragona s’omplirà de màgia, il·lusió i somnis amb una programació variada i de qualitat per a tots els públics.

Més informació al web oficial: www.teatremagic.es

Fins dijous, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Ítem 3 de la Temporada 2021/2022 del “Diari d’un Mag” !

Aquesta temporada m’he marcat fites que definiran la Temporada 2021/2022 del “Diari d’un Mag”.

He creat el concepte del vídeo de presentació de la temporada, que anirà evolucionant durant tot l’any, descobrint, poc a poc, nous elements…

Són projectes a què dono suport o que jo mateix realitzo.

Avui, tercer ítem de la Temporada !

https://youtu.be/-Jm7MmjQn6I

Fins després, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

“El Saló de les Meravelles” de Hausson al Teatre Gaudí Barcelona !

El pròxim divendres 5 de Novembre, s’estrena al Teatre Gaudí Barcelona“El Saló de les Meravelles” de Hausson.

Publicaré la crònica, la setmana que ve, al “Diari d’un Mag”.

Sinopsi “El Saló de les Meravelles”

“El Saló de les Meravelles” és un encontre amb la màgia de la mà i les mans de Hausson. Un espectacle de màgia, entre el cabaret i el cafèconcert, on es recupera l’encant de les inoblidables sessions del París de Houdin i de Mèlies. Un recorregut inesperat i màgic on l’artista recorre el camí de l’il·lusionisme contemporani amb números inèdits fins ara i que són el preludi d’una nova màgia on tot es possible. Un espectacle ple de números de mentalisme, de prestidigitació, de màgia amb el públic, de prediccions impossibles, de màgiques coincidències sobre un coixí de música de jazz i projeccions que faran encara més singular l’experiència viscuda. Resoldre un cub Rubik sense mirar, memoritzar en 10 segons una baralla de cartes, fe que tot el públic es converteixi en mag o convidar a tothom a anar al Hausson Cocktail bar. Tot això i molt més en aquest increïble espectacle.

GUARDONAT AMB: As de Plata del Certamen Mágico de Madrid. -1r Premi Internacional de Monte Carlo. -1r Premi Nacional de Manipulació -Premi Sebastià Gasch de music-hall com a màxim representant de l’il·lusionisme europeu a Catalunya. -Medalla d’or al Mèrit Màgic. -Premi Nacional de Cultura

DEL 5 DE NOVEMBRE AL 12 DE DESEMBRE | DIVENDRES I DISSABTE A LES 19:00 H, DIUMENGE 20.00 H | EN CATALÀ | SALA PETITA

Tràiler “El Saló de les Meravelles”
https://youtu.be/Evw4t-RIxQs

Més informació i entrades: Enllaç

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more

Presentem l’Arxiu sonor del “Realitat o Ficció ?” del Mag Gerard. Més de 1000 minuts de màgia per escoltar !

Presentem l’Arxiu sonor del “Realitat o Ficció ?” del Mag Gerard. Més de 1000 minuts de màgia per escoltar !

Aquesta temporada m’he marcat unes fites que definiran la Temporada 2021/2022 del “Diari d’un Mag”.

Són projectes que aquest estiu he pensat que potenciaríem des del “Diari d’un Mag” o dels que jo també en seré partícip…

He creat el concepte del vídeo de presentació de la temporada, que anirà evolucionant durant tot l’any, descobrint nous elements…

https://youtu.be/-Jm7MmjQn6I

Avui, et presento l’Arxiu sonor del “Realitat o Ficció ?” del Mag Gerard, una hemeroteca on podràs trobar els episodis del programa que s’emet des de l’any 2012.

Hem recopilat els episodis de l’espai radiofònic sobre l’art màgic que s’emet a Tarragona Ràdio des de l’any 2012.

Els podràs trobar a Spotify i amb pàgina dedicada al següent enllaç:

https://anchor.fm/realitatoficcio

Preservar la memòria històrica màgica és un deure que tenim, penso, envers el futur de l’il·lusionisme…

A continuació, reprodueixo el primer episodi emès l’any 2012 i l’últim de la temporada 9, emès el passat juny 2021.

Tot esperant el primer de la temporada 10… Serà un programa especial, en el marc del 15è Festival Teatre Màgic de Tarragona, que s’emetrà aquest mes de Novembre. En parlarem, al “Diari d’un Mag”

Realitat o Ficció ? – Episodi 1

Realitat o Ficció ? – Episodi 74

I recorda, pots escoltar tots els altres episodis de les diferents temporades del programa a:

https://anchor.fm/realitatoficcio

Descripció Dossier “Realitat o Ficció ?”

El “Realitat o Ficció?” del Mag Gerard és l’espai radiofònic sobre l’art màgic que s’emet a Tarragona Ràdio des de l’any 2012.

Al programa, els periodistes Núria Cartanyà i Miquel González de “El Matí de Tarragona Ràdio” conversen amb en Mag Gerard sobre màgia.

A les seccions del programa descobriràs:

  • Els il·lusionistes de la “Increïble Història de la Màgia”. A partir de la segona temporada del “Realitat o Ficció?”, és una secció que compta amb la col·laboració de Daniel Arbonés del “Diari d’un Mag”.
  • A l’”Escola de Màgia” i “Màgia Científica” aprendràs nous jocs o experiments per divertir els teus familiars i amics.
  • Interessants “Entrevistes a il·lusionistes”.
  • A les “Recomanacions Màgiques” i “Notícies Màgiques” coneixeràs nous llibres, films, informacions de festivals o llocs d’internet relacionats amb l’art de l’il·lusionisme.

Al web anchor.fm/realitatoficcio hi trobaràs tots els podcasts recopilats del programa, que s’emet cada mes a Tarragona Ràdio i que aquest novembre 2021 iniciarà la seva temporada número 10 !

Més de 1000 minuts de màgia per escoltar, de l’espai pioner de màgia a la ràdio!

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more