Buenafuente, mag de les idees… | offmàgia
Contacte

Buenafuente, mag de les idees…

Buenafuente
Ja fa uns dies que volia parlar del Buenafuente…, de com ens demostra, dia a dia, com es treballa molt i molt bé.
Habitualment llegeixo el seu blog, un gran blog, veig els seus programes, en sóc seguidor des de sempre, des dels “Sense títols”, “La cosa nostra”, els “Buenafuentes” d’ara, els programes de la seva productora, recordo amb carinyo aquell Saturday Night Live que es deia: “La última noche”, … fins a l’actual genial “Casal Rock” i últimament la fantàstica conversa amb el Rubianes a la 2 (podeu veure el programa sencer i molt sincer, Aquí )

Si estic fent zàpping, voltant per les teles a l’hora de “Buenafuente”, segur que m’hi quedo, perquè sempre veus un programa fet amb honestedat i això des de fora es nota i a mi reconforta pensar que hi ha un grup de bojos encantadors que ho fan tot per que ens ho passem bé, cada nit. Per això em vaig enfadar quan van tancar el programa del Berto, perquè no l’havien deixat créixer i perquè també es respirava la mateixa llibertat i diversió…

Buenafuente

L’altre dia em va agradar molt la idea de fer un programa des d’un avió. Les bones idees i molta feina, això és el que alimenta tot el que fan…
El Mag Lari que col·labora amb el programa, va fer volar una persona dins un avió… Quina idea més gran!!!, Mireu aquí el tros del moment històric: un mag fent volar algú dins un avió que a la vegada està volant també, ho havia d’esmentar aquí, crec no s’havia fet mai, ni fer aquesta màgia dins un avió, ni un programa des d’un avió, és genial, mireu el Mag Lari:

El blog del Buenafuente… Em va agradar llegir l’altre dia la sinceritat que reflexa el seu post sobre els Late Night’s al seu bloc, no sé ben bé perquè, però ho vaig sentir proper…
Podeu  llegir l’article Aquí.
I llavors vaig decidir escriure això que esteu llegint ara…
I ho vaig deixar reposar… i avui, aprofitant que aquesta setmana s’ha acabat la temporada del programa “Buenafuente” (tornaran al Setembre), ho publico…

Aquí, setmana rera setmana, escric sobre màgia, i sempre acabo parlant, en el fons, de creació, i cada vegada més, m’adono que la màgia és el vehicle amb el qual m’expresso, però podria fer-ho amb algun altre… sobretot el que m’importa és crear… fent màgia…
Per això aquí, al Diari d’un Mag, també hi surt gent que no fa màgia però que sí crea, i en el fons, tot ve a ser el mateix…, tot és màgia, tot és invenció, i m’encanta veure tot el que imaginen des de El Terrat…

Fins la setmana que ve…
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia