3er Festival El Rei de la Màgia: Gala de Cloenda | offmàgia
Contacte

3er Festival El Rei de la Màgia: Gala de Cloenda

Ahir vaig assistir a la gala de cloenda del 3er Festival El Rei de la Màgia.

Aquest acte conclou, per aquest any, els fantàstics dies d’un Festival que ha servit per celebrar, l’aniversari, els quatre anys d’existència d’aquest bonic teatre, botiga i museu de Barcelona. Teatre on, hi hagi o no hi hagi festival, setmana rere setmana, sempre s’hi pot veure espectacles d’il·lusionisme…

La gala comptava amb la participació dels artistes convidats: Jaime Figueroa i G. Alexander. La Companyia El Rei de la Màgia ha estat a càrrec de la presentació, gràcies a l’eficaç Stromboli. Maria Voronkova l’ha ajudat amb els efectes màgics, oferint grans il·lusions i jocs participatius amb el públic assistent.

Una platea plena a vessar ha presenciat les inspirades manipulacions amb cartes de G. Alexander, un il·lusionista que ha presentat la seva màgia al mític programa francès Le plus grand cabaret du monde.

Les aparicions de Jaime Figueroa van ser espectaculars… El seu alter ego, El Gran Fetuccini, va aconseguir que el públic assistent rigués sense parar… És l’efecte que provoca la màgia perversa… Sí… En Jaime Figueroa és un dels màxims exponents d’aquesta tendència escènica on els elements, la màgia, es rebel·la contra el mag…

En vam parlar aquí, al “Diari d’un Mag” a “Màgicament Pervers…” i vam llegir un article sobre aquesta interessant temàtica a la Revista El Rapto de Europa – Especial Màgia.

Mireu un vídeo on El Gran Fetuccini fa la seva divertidíssima màgia…

https://www.youtube.com/watch?v=VHBUIn2xLM4

El 3er Festival El Rei de la Màgia és una realitat gràcies a la gran feina de tot l’equip que conforma el Teatre Museu El Rei de la Màgia, que va néixer d’una històrica botiga, que encara existeix al carrer Princesa de Barcelona. Tot això només es pot aconseguir gràcies a l’amor per l’art màgic de tots els que el fan possible…

Fins dijous, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia