FIMAG 2015… Activitats gratuïtes, màgia als Palaus i Gala Internacional (3) | offmàgia
Contacte

FIMAG 2015… Activitats gratuïtes, màgia als Palaus i Gala Internacional (3)

Durant tot el cap de setmana, el “Diari d’un Mag” us està explicant la Fira Internacional de Màgia al Carrer, el FIMAG 2015.

Amb moltes activitats màgiques gratuïtes pels carrers de Torroella de Montgrí. La màgia omple els carrers, espectacles d’il·lusionisme de caràcter familiar, escenaris oberts, màgia als aparadors…

El programa de la fira, conté espectacles de màgia als Palaus, on la màgia s’uneix a la descoberta dels espais del patrimoni de la ciutat, al Palau Solterra, a la Casa Galibert i al Palau lo Mirador. Hi actuen els il·lusionistes Miguel Àngel Gea, Héctor Mancha i Arturo Dupén.

Podeu llegir tota la programació detallada, Aquí.

Avui, a la Gala Internacional, presentada per l’il·lusionista Enric Magoo, mag que s’homenatja aquesta nit, amb el lliurament del Premi FIMAG 2015, veurem les actuacions espectaculars dels il·lusionistes: el mag de Boston Shin Lim, la màgia poètica de Kenris Murat i Aurèlia, el campió de màgia Héctor Mancha, les Grans Il·lusions de Raúl Alegria i la màgia humorística de Jaime Figueroa.

Mireu la divertida actuació, que segur que ens oferirà aquesta nit, en Jaime Figueroa

https://www.youtube.com/watch?v=VHBUIn2xLM4

Seguirem informant de la fira, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gala Internacional FIMAG 2015 (5) | offmàgia - [...] Podeu veure a un dels articles d’ahir, el vídeo de l’actuació que va fer en Jaime Figueroa a la …