Com fer un cartell de màgia ? | offmàgia
Contacte

Com fer un cartell de màgia ?

Una de les meves obsessions, quan creo un espectacle de màgia, és pensar en el cartell… És com si quan tens el cartell l’espectacle fos més real, existís, es materialitzés en una cosa tangible. Un espectacle de màgia, quan es tanca el teló ja no existeix, però els cartells perduren…

Ara bé, com fer un cartell de màgia ?

No donaré cap fórmula màgica, ja que no déu existir i a més va molt amb la personalitat de cadascú, cada mag trobarà el seu estil, també amb els seus cartells…

Per exemple… Cartells amb foto dels mags. Jo opino que les fotos utilitzades en un cartell han de ser d’estudi i de molt bona qualitat artística. Rebutjo sistemàticament els cartells amb fotos que siguin d’actuació, que és difícil que siguin vàlides. No dic que una foto d’actuació no pugui utilitzar-se mai com a cartell, només dic que en principi, no sol funcionar… Els cartells de gales que s’alimenten de totes les fotos possibles amb qualitats dispars no són bonics, segons el meu punt de vista.

Fonts d’inspiració. Mirar tots els pòsters possibles que no siguin de màgia, mirar els cartells que va fer en Joan Brossa per espectacles de màgia, tota l’obra de Brossa, mirar pòsters antics d’il·lusionisme, estar atent a tot per aprofitar-ho, passant pel sedàs de la mateixa personalitat…

Hem de reflexionar… Si abans els cartells per anunciar il·lusionisme eren bonics, perquè actualment es fan tantes barbaritats ? Perquè no es dedica, actualment, el mateix esforç a comunicar un espectacle de màgia ?

S’han de tenir més coses en compte, ja us ho explicaré una altra vegada…

Una mostra dels cartells que a mi m’agraden i que ens poden servir d’inspiració…
Sempre que mirem els nostres cartells, han de ser molt nostres, han de ser reflex de la nostra personalitat…

Com aquest meu… A mi m’agrada molt perquè penso que expressa molt de mi, les cordes màgiques que m’encanten, l’escapisme, les cartes, el meu somriure, felicitat i una frase que dic a l’espectacle que per mi, ho defineix tot…

Fins la setmana que ve, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia