El poder infinit de la màgia… | offmàgia
Contacte

El poder infinit de la màgia…

Quan actues, t’adones de l’únic objectiu que té el nostre art… Fer feliços els altres… Que totes les tècniques que aprens, que tots els guions escrits, que totes les casualitats estudiades, que totes les teories apreses, que tots els llibres llegits, que seleccionar els millors jocs, que tots els anys d’espera, transformar-te en aquest personatge inventat que fa somiar, tot plegat és per què un somriure neixi…

Per això, els que fem màgia hem de valorar molt bé el poder infinit que comporta realitzar prodigis… És una gran responsabilitat. Un gran poder comporta una gran responsabilitat…

Fer màgia és un coneixement que cal prendre’s seriosament. Després, tot és molt divertit i realitzar-la provoca riures, sorpreses,… Però el coneixement màgic té un component ètic que cal no prendre’s a la lleugera.

Feu-ne el millor dels usos…

Sempre dic que un mag ha de ser millor persona i això ho dic, en molts aspectes de l’ésser humà…

Tots aquells moments en què tingueu la temptació de copiar els vostres confrares, de no representar un personatge original, d’utilitzar la mateixa música, de menysprear els vostres semblants, de no respectar els espectadors que us ajuden amb bona voluntat, de no mirar totes les fonts que estiguin al vostre abast per crear la millor màgia, de no citar aquestes fonts, de no assajar, de no preparar-vos, de no intentar provocar un mínim avenç a l’art màgic segons les vostres possibilitats…

Fer feliços els altres és un privilegi immens que tenim just en aquells minuts que realitzem el nostre art… Il·lusionistes, penseu que esteu en possessió d’un tresor, tingueu present la seva vàlua, sempre que en feu ús…

Fins la setmana que ve, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia