Manà, manà, tu tu tururu… | offmàgia
Contacte

Manà, manà, tu tu tururu…

mna mna
Quan, la setmana passada vaig investigar coses del mag dels Muppets (mireu aquí), vaig trobar també, el famós vídeo del manà manà… Només sentir la cançó enganxosa m’alegro, ja sé, no té que veure amb màgia, però potser sí, ara que hi penso…
Potser realment la màgia és això, veure unes titelles de drap que semblen vives i generen emocions de tota mena, sí…, és màgia !!! Si ets mag i aconsegueixes un estat de felicitat com aquest, un miracle similar, ja està!, ja ho tens !!!
Gaudiu-ho, el clip és genial, universal, divertit, és dels millors dels Muppets, però dubto que d’un imaginari tan fantàstic sigui possible destacar-ne un més que un altre:
http://www.youtube.com/watch?v=QTXyXuqfBLA


Últimament veig vídeos del meu nebodet, i no hi ha color… Sobretot, assegureu-vos que les noves generacions vegin aquest vídeo, segur que no passarà desapercebut…, jo ho faré, a veure que passa.

Mireu també, la versió clàssica, és un bon exercici veure’n la evolució…
http://www.youtube.com/watch?v=gRRFfg2Guq4

 

Ah!, he trobat aquests dos anàlisis sobre el tema, molt interessants…
Article Anàlisi 1
– Article Anàlisi 2 

I ara tots a cantar la cançoneta… manà, manà, tu tu tururu… i de sobte, ja ho veureu, apareixerà, un somriure de felicitat… i demà al matí us aixecareu sense poder evitar tararejar-la…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia