Factor Sorpresa | offmàgia
Contacte

Factor Sorpresa

Daniel Làser...
L’altre dia, quan vaig trobar aquell vídeo de cubilets del Jason Latimer (veure post anterior aquí ), també vaig trobar un número que encara no havia vist i em va agradar molt !!, la qualitat de gravació no és molt bona, però l’important és la màgia… mireu, és aquest:


http://www.youtube.com/watch?v=T-XoN1Ts6Wg
Que bonic no ? i que diferent de tot el que hem vist…
D’aquest joc m’agrada tot…, m’agrada la novetat, i m’agrada perquè en aquests minuts que dura el número, existeix la màgia, en aquells instants et creus que el làser pot aguantar una anella… Aquesta és la gràcia de la màgia… que és efímera, que només existeix en aquell moment… i que te’n oblides, t’oblides de preguntar-te com funciona… En aquell moment ho has aconseguit… T’has il·lusionat…
I llavors he recordat que el Copperfield tenia un número amb un làser també… I el que m’agrada, és que el joc és totalment diferent, mireu, mireu:


http://www.youtube.com/watch?v=fXB1mI1jlp8
Heu vist?, un altre làser, un joc diferent, l’il·lusionisme és creació i té l’avantatge que tot és interpretable, que un mateix concepte pot tenir un resultat final que no tingui res a veure…
De fet, quan vaig començar a veure el del Latimer em pensava que seria com el del Copperfield, que ja coneixia…
Recordo que el làser del Copperfield, el vaig descobrir per primer cop, en directe, quan el Copperfield va venir a Barcelona. Aquest joc no s’havia emès en els shows televisius, i va ser una gran sorpresa per mi, veure un joc que no havia vist…
De la mateixa manera que m’ha sorprès gratament el làser d’en Latimer…

La màgia és més gran quan existeix el factor sorpresa, quan no t’esperes el que vindrà després…
La màgia és sorpresa.

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia

Us ha agradat la foto del principi ?, la que he posat per il·lustrar el text d’avui ?, es que no he trobat cap foto que m’hagi fet gràcia, relacionada amb els làsers dels mags en qüestió i finalment he pensat en aquesta meva, que, fa uns dies, vaig posar al flickr offmàgia i vaig “electritzar” com si hi haguessin làsers,… us ha sorprès ?