Aurelio Paviato a La Seca Espai Brossa | offmàgia
Contacte

Aurelio Paviato a La Seca Espai Brossa

Ahir era Dimarts Màgic a La Seca Espai Brossa. Hi actuava Aurelio Paviato, il·lusionista italià amb molta experiència televisiva, guanyador d’un premi mundial FISM, que forma part de la “Escuela Mágica de Madrid” i que està especialitzat a fer màgia a empreses.

Va oferir màgia clàssica amb presentacions acurades, unes 6 cartes realitzades brillantment, un origami especial, una bossa i ou imprevisibles, defugint de les grans il·lusions i potenciant el fet essencial, on resideix la il·lusió, frases en el moment just, referències a la història de la màgia, a documents antics sobre il·lusionisme, al seu amor pels llibres, a Robert-Houdin, a jocs del nostre noble art amb 500 anys d’història…

Les seves paraules han sigut inspiradores, ha definit els il·lusionistes com a “artesanos de la ilusión”. Explicant-nos que el que vèiem, la il·lusió, era “verdadera, pero no toda la verdad”, que hi ha darrera un joc… Fent-ho comprovar tot al públic “no solo hay que creer, hay que verificar”. Referint-se a una bonica frase de René Lavand sobre els mags “nosotros vemos los hilos que mueven la marioneta”. Comentant amb ironia que la gent es qüestiona com ho fem els mags, “cómo lo hace”, i que potser seria més interessant preguntar-se perquè ho fem, “porque lo hace”Demostrant un gran domini de la retòrica…

Una gran vetllada… Totes les oportunitats per assistir a un espectacle de màgia són un vertader tresor, penso que veient màgia, fent màgia, sóc feliç de la manera més transparent. Gaudeixo amb el més mínim joc. I penso que sóc un afortunat… Fa molts anys, quan vivia en un petit poble i quan les oportunitats per veure màgia eren mínimes, no m’hagués imaginat mai, que el futur seria tant ric en il·lusionisme. Cada cop que presencio un espectacle, és aquell nen que veu màgia, amb aquells ulls i que valora com mai, cada un dels miracles que veu…

Els Dimarts Màgics de La Seca Espai Brossa són una gran oportunitat per descobrir il·lusionistes que no veuríem, en sessions úniques i irrepetibles. Un d’aquells regals que et brinda la vida i que no podem deixar passar…

Mireu Aurelio Paviato en un vídeo promocional, que recopila moments que són iguals dels que hem pogut veure en directe, aquesta nit… El joc del paper, fixeu-vos en la bellesa d’aquesta petita joia de la màgia… (minut 2:30)…

https://www.youtube.com/watch?v=XC5_CfiKLG8

Fins divendres, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat


www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia