Els Fantàstics Cartells OFF MÀGIA | offmàgia
Contacte

Els Fantàstics Cartells OFF MÀGIA

Sempre he dit que els cartells són part important d’un espectacle de màgia, ja que formen part del procés creatiu, ja que ajuden a definir-lo… Almenys, a mi em funciona… Quan tinc el cartell és com si tot encaixés i el trencaclosques ja estigués tot resolt…

Per això, avui, he decidit recopilar en un mosaic, alguns dels cartells que hem realitzat durant els últims temps… En tinc més, i segurament, els publicaré més endavant en pròximes publicacions…

La meva intenció, en aquests cartells, ha estat emular el que feien els nostres avantpassats il·lusionistes, portat al meu món màgic… Cada cartell defineix un joc, un aspecte de l’espectacle que fem… Per tant, si mireu el mosaic que us he preparat avui, és com si veiéssiu d’un sol cop d’ull… OFF MÀGIA… O almenys, l’esperit que vull que se’n desprengui… Podeu jugar a endevinar què faig en cadascun dels pòsters que us mostro…

El que m’agrada del procés creatiu és que és no s’acaba mai. En tinc més en cartera, tinc altres cartells que defineixen, encara més, l’espectacle que faig…

Una anècdota… Molt sovint els cartells tenen històries… El de la reina de cors sota el braç va sortir per casualitat… Va ser una foto que no estava preparada, al acabar una de les sessions de fotos, la Cristina va realitzar aquesta instantània, que quan la vam veure a l’ordinador, vam cridar, els dos a la vegada… Aquesta !!!

Una altra anècdota… A una altra sessió fotogràfica, va sorgir, improvisadament una fotografia que serà, algun dia un cartell… Encara no l’heu vist… Aquesta fotografia és molt especial, ja que és un joc inèdit, una il·lusió que tinc el repte de crear… Ho sigui, en aquest cas la foto és abans que l’efecte màgic… Va ser una idea que va aparèixer i que gràcies a la màgia de la fotografia, vam poder construir en uns instants… No és que fos un retoc fotogràfic… L’efecte màgic, per la foto, en directe, va existir… El que passa és que només des del punt de vista de la foto… Però algun dia serà realitat màgica… Bé, però això serà tema per un altre dia, un altre cartell, que us mostraré, un altre dia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Sigueu feliços…

Fins dimecres, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia