Els cartells clàssics de “Ahora me ves 2”… | offmàgia
Contacte

Els cartells clàssics de “Ahora me ves 2”…

La pel·lícula “Ahora me ves 2” (Now you see me: The second act), s’estrenarà el pròxim 22 de Juliol. A més dels cartells “moderns”, pel que fa a la promoció, també han realitzat cartells amb inspiració clàssica.

Avui, he jugat a comparar, visualment, els cartells clàssics originals en què es basen…

Com podeu observar, han agafat de model cartells de Houdini, de Kellar, Karlini i Zan Zig… És curiosa la transformació que han realitzat els dissenyadors…

Ha estat molt interessant descobrir els originals. Houdini i Kellar han sigut evidents… Karlini, tinc un llibre d’història d’il·lusionisme, que el té com a il·lustració de portada i Zan Zig, una casualitat, però trobar-lo ha estat emocionant !

Quan es va estrenar la primera part, vaig ser molt crític, tot i que estava frisós per què s’estrenés… Aquest any, tot i que no vull que em passi el mateix, no puc evitar tenir ganes de veure-la… És el que passa amb les expectatives, amb la màgia de la promoció ben feta, amb aquest gegantí joc de màgia que és aquesta nissaga de pel·lícules que tenen com a fil conductor l’art de l’il·lusionisme…

Una mostra… Un dels tràilers…

https://www.youtube.com/watch?v=5Ko6cIwCQlU

En seguirem parlant, les pròximes setmanes, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia