Els nous Magic ThrEaDs del Congrés de Manresa ! | offmàgia
Contacte

Els nous Magic ThrEaDs del Congrés de Manresa !


Avui t’anunciem una de les novetats del Congrés Màgic de Manresa 2017. És una exclusiva que serà realitat a l’estiu del 2017. Es tracta d’una de les novetats del Congrés. A cap congrés Europeu, s’ha realitzat Conferències TEDx sobre il·lusionisme. Un dels objectius del XXXV Congrés Màgic és innovar i potenciar el creixement dels mags.

Filant Idees Màgiques…

Des de l’organització del Congrés s’ha arribat a la conclusió que no es poden fer TEDx, ja que les seves normes obliguen a publicar el contingut audiovisual de les conferències a tot el món. Aquesta premissa trenca la norma més sagrada dels mags, explicar els secrets als profans. Per aquesta raó, com que serà el Congrés de la Imaginació, l’organització ha imaginat un concepte nou, on es puguin filar noves idees màgiques, Magic ThrEaDs… Amb les normes especials dels il·lusionistes…

Magic ThrEaDs

I com s’estructurarà ? Es realitzaran dues sessions d’una hora i mitja cada una, amb intervencions de prestigiosos ponents, il·lusionistes, que enriquiran de coneixements el bagatge dels mags. Cada intervenció serà de 10-12 minuts. Si una de les intervencions interessa menys, el següent, 10 minuts més tard, pot tenir més interès pels assistents…

Mireu l’interessant TED de Helder Guimarães… Segurament, ell no estarà al congrés, però pot servir d’exemple, per veure un TED molt interessant…

Es tracta d’un acte màgic molt interessant, amb màgia d’alta qualitat i incomprensible, sobre la recerca de la coincidència… I veient el document, ens adonem que sí que existeix !

ted.com/talks/helder_guimaraes_a_magical_search_for_a_coincidence

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia