Gales Màgiques… Ens devem als nostres avantpassats… | offmàgia
Contacte

Gales Màgiques… Ens devem als nostres avantpassats…

Cartell Olimpíades d’Escena 2016 SEI-ACAI

Amb el bon sabor de la Gala que vam fer dissabte, avui, parlaré de les Gales Màgiques…

Quan els il·lusionistes fem espectacles conjunts, el que anomenem Gales Màgiques, som hereus d’una tradició… L’altre dia, fent aquesta reflexió, investigo a l’hemeroteca de La Vanguardia el text “Gala Magica” i trobo el següent cartell de l’edició del diumenge 23 d’Agost de 1964…

La Vanguardia, 23 Agost 1964, Pàgina 26

Que consti que ja havia dissenyat el cartell de la Gala dels Lluïsos, quan vaig descobrir la informació del diari ! M’ha fet gràcia veure que, casualment, en aquest, el títol de la gala també surt d’un barret de mag…És una bonica lliçó poètica, demostra el que ja sabia, que tot el que vivim ja ho han viscut d’altres, el cartell, les gales, la màgia… Som fruit i ens devem als nostres avantpassats…

Pàgina 138, revista 32 CEDAM, any 1960. (col·lecció Alain Denis)

A les fantàstiques revistes de finals dels anys 50, del desaparegut cercle de màgia C.E.D.A.M (Círculo Español de Artes Mágicas), he trobat aquesta referència de l’any 1960, a un Primer Festival “Concurso Mágico” em recorda les Olimpíades que fem a la SEI-ACAI Cercle de Barcelona

Mireu el següent document sobre un festival de màgia per a televisió, als Estats Units, de l’any 1957… Amb grans noms de la màgia d’aquella època…

https://www.youtube.com/watch?v=6n862JxiN0k

Fins dijous, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia