Estrenem el tràiler de l’espectacle!!! | offmàgia
Contacte

Estrenem el tràiler de l’espectacle!!!

off màgia

Hola!

Avui ens fa molta il·lusió mostrar-vos en primícia el tràiler de l’espectacle…
Després de lo del Teatreneu, vàrem pensar que el millor que podíem fer per mantenir viu l’espectacle era fer-ne un tràiler… Ja sé que això normalment va al revés però mira… Penso que fer el tràiler és una mica com tornar a començar…

Aquest petit clip, és l’espectacle condensat en 30 segons, la seva essència… N’estic molt content i vull que el vegeu abans que ningú!!! Sempre ens quedaran aquestes imatges a l’espera de tornar-lo a veure néixer en un altre lloc…

Sobretot!!! No us oblideu d’encendre els altaveus o pujar el volum del vostre ordinador, per sentir-ne la banda sonora, ja que els off’s i la música són part molt important de l’espectacle.

El podeu veure aquí: http://www.youtube.com/watch?v=u-naaUgv0UQ

… o aquí, a la pàgina de l’espectacle: http://www.offmagia.com/2008

off màgia

Ah!, no cal que us digui que podeu tornar a enviar aquest post que esteu llegint a qui li pugui interessar un espectacle de màgia fantàstic que busca escenari o simplement a qui li pugui fer gràcia veure el tràiler…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat