Moltes Gràcies Mag Lari | offmàgia
Contacte

Moltes Gràcies Mag Lari

Dijous vaig anar a veure “Secrets”, del Mag Lari al Teatre Tívoli de BCN.

Mag Lari, Secrets al Tívoli 

Moltes Gràcies Mag Lari per fer-ho tan bé, per portar la màgia a un altre nivell, per demostrar que entreteniment familiar també pot ser sinònim d’alta qualitat escènica, perquè tal com tu vas dir l’altre dia en una entrevista a un diari: “la màgia no hagués hagut de sortir mai dels teatres”, i és veritat, perquè la emoció que proporciona la màgia en un teatre és irrepetible, resulta menys emocionant quan ho veus després per la tele…
Al teu últim espectacle tot és gran (molt més gran que als anteriors), efectes grans, escenografia gran, tot tan cuidat, tot tan blanc, ajudants que són protagonistes també, formant un conjunt coral, m’agrada molt quan aneu a buscar, tots 4, el primer espectador, de entre el públic, “acorralant-lo”, ja ja ja ja,… quin ritme!, quina coordinació!
El joc que més m’ha agradat, el de la "màquina de fer desaparèixer criatures", aquesta barreja d’escapisme i desaparició, l’estructura del joc està tan ben construïda, una subtilesa en tot el desenvolupament!!!, he vist molta màgia i això és alta màgia!!! Genial i molt divertida!!! Una delícia. Una obra d’art.
I no em fa vergonya reconèixer que no vaig veure com ho feies, gràcies un altre cop per il·lusionar un mag, ja que com més màgia veus, la capacitat de sorpresa minva… Doncs en aquest cas, estava tan immers dins el teu món que no me’n vaig adonar, tot està tan ben pensat, una maquinària tan perfecta! (ja sé, … no em puc estar d’analitzar-ho a posteriori), doncs tot està tan ben fet que no me’n vaig adonar de res… I millor que sigui així!!! Com més màgia sé, més m’agrada per uns instants, no veure com funciona… m’agrada tenir moments de “públic”, diria que després, quan faig màgia, aquests moments d’innocència em fan ser més bon mag.
Gràcies per ensenyar-nos màgia als mags, mostrant-nos que la part teatral, la presentació del joc, és la clau per fer un bon espectacle.
No sé si la gent té la mateixa sensació d’excepcionalitat, com tinc jo, quan veu l’espectacle, espera’t que ara els hi dic: “sapigueu que el que fa el Mag Lari és alta màgia, d’una qualitat artística superior i que tots aquests ingredients fan que la proposta resulti ser un espectacle únic”. Ja està.
També m’ha agradat molt la posada en escena, la presentació, de quan talles un dels teus “soferts” assistents en molts trossos…, és un joc que m’agradava molt quan el feia el Copperfield…, és un encert fer-lo, i la presentació…, ja ho he dit: molt guai. Fantàstic tot!
                                                  
He trobat uns quants vídeos al youtube…

Vídeo número 1: Precisament, al programa que va emetre TV3, “Il·lusiona’t amb el Mag Lari”, va fer aquest últim joc que comentava, jo no vaig veure l’especial, el vaig gravar perquè sabia que faria jocs de “Secrets” i preferia fruir-ho en viu quan vingués al Tívoli, per tant, si teniu previst anar a veure “Secrets”, no mireu aquest vídeo, val molt més la pena, en directe, al teatre:


També el podeu veure a TV3 a la carta: aquí 

Vídeo número 2: Aquesta entrevista de Localia TV, on es veu trossos promocionals de l’espectacle amb entrevista inclosa:

Vídeo número 3: I unes imatges que no tenen res a veure amb l’espectacle “Secrets”, però que m’han fet gràcia… El que reafirma en Lari com un dels referents de la màgia a gran escala. Una Molt Gran Il·lusió, del “Concert Màgic” que va fer a l’Auditori de Sant Cugat on va fer desaparèixer tota l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat!!!!

Una recomanació… aneu a veure “Secrets” del Mag Lari… No us en penedireu, al sortir de l’espectacle fareu bots d’alegria… La màgia és això… proporcionar felicitat.

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

One Comment

 1. Daniel says:

  Hola, hola, hola!!!!

  M’alegra molt el teu comentar i!!!
  Gràcies per llegir les meves coses !!!
  Sí, el Mag Lari és una passada !!!! Recordo el primer espectacle que vaig veure d’ell (“Increïble”, crec que era) a una carpa a la fira del teatre de Tàrrega, fa uns quants anys, molt, molt bo!!!
  Sí, sí, ho tinc a la llista de temes pendents, ho tinc present, i el faré el post sobre el Padre Ciuró, de fet el tinc mig escrit de fa mooolt temps, espero una bona ocasió per acabar-lo i publicar-lo…

  Bon Estiu !!!
  Fins una altra!!!