Màgia imaginativa a la Gala Inaugural del Congrés de Manresa… | offmàgia
Contacte

Màgia imaginativa a la Gala Inaugural del Congrés de Manresa…


La Gala Inaugural del Congrés Màgic 2017, que tindrà lloc a les 21h, dijous 28 de Juny, al Kursaal de Manresa, serà molt especial. Els números que veurem inspiraran màgia, seran màgics en essència, tot i que molts d’ells no contindran jocs d’il·lusionisme… L’espectacle serà inusual, divertirà i emocionarà el públic assistent…

Molts dels artistes que hi participen, mai han actuat a l’estat, a “Sabor a Magia”, serà presentada pel Premi Nacional de Màgia, Imanol Ituiño que sorprendrà, gràcies a la seva eloqüència comunicativa i al seu bon humor. Bon humor com el del músic Gabor Vosteen que realitza poesia visual amb la seva flauta màgica. Quim Moya, ha preparat un homenatge màgic amb la seva pintura en viu. A hores d’ara és una sorpresa absoluta, serà un regal per tots els il·lusionistes que hi haurà entre el públic i un moment emocionant pel públic neòfit. D’alemanya, Katrin Weißensee, explicarà somnis mitjançant els seus dibuixos amb arena, serà un moment d’una gran bellesa. Sr. Pérez ens presentarà “Poesía de Jabón”, número amb el qual va obtenir el Premi Nacional de Màgia 2016 al Millor Número Visual. Serà l’única gala amb un astronauta ! Raúl Alegría, és el Mag de la llum i el català Sergi Buka presentarà una primícia, farà reviure un autòmat nascut de la ment de Robert-Houdin, il·lusionista del segle XIX que va ser anomenat el “Pare de la màgia moderna”.

La Gala Inaugural del Congrés Màgic de Manresa serà un homenatge a l’il·lusionisme, a la seva història i al món de l’art en tots els seus aspectes.

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia