Impressionants Think Nguyen i Timon Krause al Dimarts Màgic de La Seca Espai Brossa… La Crònica… | offmàgia
Contacte

Impressionants Think Nguyen i Timon Krause al Dimarts Màgic de La Seca Espai Brossa… La Crònica…


Foto de Timon Krause: Max Brunnert

Una altra nit d’il·lusió, un Dimarts Màgic, a La Seca Espai Brossa… Va ser un luxe, dos il·lusionistes internacionals ens van regalar els millors jocs dels seus repertoris. Una hora i mitja d’espectacle en total, dos artistes generosos en lliurar-nos el seu temps i on els espectadors van gaudir de molt bona màgia.

Think Nguyen ha comercialitzat la seva conferència per la prestigiosa factoria màgica

El belga Think Nguyen va iniciar aquesta sessió molt especial. La seva màgia és virtuosa, ell és proper, cau simpàtic, fa màgia amb cartes, fa aparèixer asos, reis, màgia a les mans de l’espectador, realitza un bonic triler amb quatre cartes, asos que viatgen a la seva butxaca invisible, manipula, les cartes sorgeixen soles de dins la baralla, realitza petits miracles on troba qualsevol carta desitjada. Dóna la sensació que fa el que vol amb la baralla, reuneix els colors, baralles que es mesclen a petició de la nostra imaginació, viatges en el temps, aparença que tot està descontrolat però no, o potser sí ?

Alguns dels miracles que vam poder presenciar en viu de Think Nguyen

https://www.youtube.com/watch?v=anMlWCWPWOU

Foto de Timon Krause: Max Brunnert

A continuació, va seguir l’alemany Timon Krause. Es defineix com a Mind Reader, llegeix les nostres ments… És mentalista… És espontani, té taules, té carisma, ha fet televisió… Endevina dates importants de la vida d’un espectador, desafia els escèptics, llegeix el número triat enmig del públic, domina la lliure elecció, realitza un bonic joc de coincidències, amb dos copes com a protagonistes, l’atzar endevina el seu propi número de telèfon i acaba, oníric, propiciant els somnis de la platea, que l’ovacionen al finalitzar aquesta dinàmica sessió de mentalisme màgic modern…

El tràiler del seu espectacle Mindgames – Magic, Music, Mystery

https://www.youtube.com/watch?v=M3ke3jh6r6o

Un altre tràiler de la seva màgia…

https://www.youtube.com/watch?v=RNB0gBOiBvc

Va ser una gran vetllada… Sempre sorprenen els Dimarts Màgics de La Seca Espai Brossa

Ha estat molt enriquidor, màgicament, veure a escena, dos grans artistes internacionals que visiten la ciutat, realitzant un espectacle únic…

El mes que ve, un nou lliurement dels fantàstics Dimarts Màgics

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia