Un llibre Màgic 2 | offmàgia
Contacte

Un llibre Màgic 2

La setmana passada vaig parlar-vos del llibre Magic de l’ed. Taschen… Aquesta setmana continuo…
… Treien-lo de la capça… (fent un unboxing del llibre…)
Unboxing Magic
La meva petita història personal sobre el llibre és la següent…
Fa aproximadament un any, rebuscant en una llibreria de Londres, vaig veure, per casualitat, una capsa de cartró, amb la paraula "Magic"… Com que estava tancada, no vaig poder veure que hi havia dins…
Encuriosit, em vaig apuntar que havia d’investigar quin llibre, amb aquest nom, havia publicat la editorial en qüestió…
Al tornar a Barcelona, i descobrir, com era el llibre, vaig desitjar tenir-lo… Perquè serveixen els somnis si no es poden fer realitat ?
Després, durant l’any, va començar a aparèixer a les llibreries d’aquí… a l’Fnac, a la Bertrand… I a vegades l’anava a veure… fullejava alguna pàgina i al·lucinava…
Fins l’altre dia que em va arribar a casa…
Unboxing Magic
El que em va sorprendre gratament, al veure la pàgina oficial del llibre , és que hi ha totes les referències, articles publicats a la premsa mundial sobre ell… Hi ha reportatges de publicacions d’aquí també… Les havia anat recollint durant l’any, però veig que ara es poden descarregar de la pàgina de Taschen… Mireu Aquí   
Unboxing Magic

Com la setmana passada torno a dir… Que consti que he fet aquest article perquè trobo que és una gran aportació a la cultura màgica, i no és cap encàrrec de Taschen i l’he pagat de la meva butxaca, etc…

Serà el llibre de capçalera del “Diari d’un Mag”… Ja us ho dic ara… Si un dia no se de que parlar… Obriré el llibre màgic…

Fins la setmana que ve…
daniel.cat

màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia