Novetats vídeos, off TV | offmàgia
Contacte

Novetats vídeos, off TV

Tormenta

Avui parlaré dels nostres vídeos, del canal offmàgia…
Fa unes setmanes, vaig posar un nou reproductor de vídeos a màgia.cat i n’estic molt content…
Tot just entrar a màgia.cat , veureu com un vídeo a l’atzar comença a reproduir-se. També podreu escollir-ne un, seleccionant-lo en el menú lateral…
I per inaugurar el nou canal vaig  afegir 3 nous clips! Creats, editats, expressament per l’ocasió… Busqueu-los dins la llista lateral !!!
Tot plegat…, petits retalls, idees, coses meves… 
La intenció és, a poc a poc, posar-hi més vídeos…

També he "customitzat" el canal youtube/offmagia on hi tinc els vídeos.
Us podeu subscriure al canal, és molt fàcil. Si no teniu usuari youtube només cal prémer el botó groc SUBSCRIBE del canal, us inventeu un nom, una icona que us identifiqui, etc… i quan hi pengi un nou vídeo sereu els primers en saber-ho… i a més sabré que hi sou… 

El vídeo que m’agrada més, dels que he posat nous, és aquest… m’agraden els trons del principi… sí… un malson:
http://www.youtube.com/watch?v=Ll6RWI1LTis

Estic preparant més coses, més vídeos… Des d’aquí, puntualment, us en aniré informant…

Avui, és un gran dia!!, des de bloc.cat (lloc on tinc allotjat el bloc) ens informen que arriben nous aires, i que s’estan resolent, a poc a poc, els problemes que hi ha hagut tots aquests dies…, els felicito des d’aquí, ens tenien preocupats!! 

Bones mini vacances(o no) de setmana santa a tots!!!!

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat