Raymon… Crònica… Màgia als Palaus… Dissabte… Fimag 2018 | offmàgia
Contacte

Raymon… Crònica… Màgia als Palaus… Dissabte… Fimag 2018

Raymon

foto instagram @ideacat

Segon espectacle del dia a la Fimag 2018… A la Casa Galibern… Raymon…

Raymon és un il·lusionista jove i molt expert… Realitza màgia clàssica amb molt bona tècnica, sense desvincular-se de les tendències actuals. Màgia amb cordes, manipulacions que enlluernen el públic assistent i que als mags ens encanten, nusos, Tabary, mocadors, rutina de Pepe Carroll… Es percep que ha tingut una molt bona escola màgica, que ha après a consciència. Practica un humor subtil i elegant…

I per arrodonir la seva sessió, màgia amb cubs de Rubik, on realitza un viatge des de la destresa fins a la màgia amb el trencaclosques dels anys 80. Una seqüència molt intel·ligent on mostra el seu domini, aconseguint prodigis com coincidències, resolucions amb la boca !, endevinacions amb el cub o una resolució a distància, sense tocar-lo ! Tot un ventall de possibilitats amb el cub de colors, oferint una rutina molt ben estructurada i emocionant !

Avui i demà, durant tota la fira, a la Casa Galibern de Torroella de Montgrí, jo no em perdria en Raymon…

Fins després, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia