Vilassar Màgic 2018 | offmàgia
Contacte

Vilassar Màgic 2018

El pròxim cap de setmana, dies 9 i 10 de Juny, neix un nou certamen màgic a Vilassar de Mar. Es tracta del Vilassar Màgic 2018. Cal reconèixer la gran labor que realitza el club de màgia, Màgic Grup Maresme, en l’aprenentatge i la divulgació de l’art màgic.

Porten la màgia a tots els públics a preus molt assequibles i amb esperit obert.

Enguany, el Vilassar Màgic 2018, programa una activitat per a il·lusionistes, una Conferència de Gabi Pareras, dissabte, amb sopar i Jam Session Màgica inclosa. L’espectacle Palabras Mágicas de Brando y Silvana i una Gala Internacional, diumenge, que comptarà amb les actuacions de: Mag Lari, Mag Edgar, Maga Gisell, Brando y Silvana, Mag Jan i Enric Magoo.

L’esforç per aglutinar estrelles de la màgia de renom és un èxit.

Enhorabona Màgic Grup Maresme !

A continuació, cartells de l’esdeveniment, amb detalls d’hores i preus…Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia