Magic Jam | offmàgia
Contacte

Magic Jam

El pròxim diumenge 10 de Juny a les 21h30, al Microteatre Barcelona de Gràcia, a Barcelona, s’inicia una nova aventura màgica. Es tracta de la Magic Jam. Cada primer diumenge de mes. Tot i que excepcionalment, aquest mes, serà el dia 10. Està obert a tots els il·lusionistes que vulguin mostrar el seu número màgic. El preu de l’entrada és de 3 euros. I els actuants rebran una beguda gratuïta. Segur que serà una gran ocasió per veure nous números provats, davant de públic real. I una gran oportunitat pels il·lusionistes que vulguin actuar en un entorn favorable amb públic. Una molt bona iniciativa. Felicitem als seus organitzadors, Arnau i Paul !

Si ets mag i tens algun joc que vulguis mostrar, ves directament al Microteatre i actuaràs…

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia