Els Tresors… de la Revista Ilusionismo… Número 268… Maig / Juny 1974… | offmàgia
Contacte

Els Tresors… de la Revista Ilusionismo… Número 268… Maig / Juny 1974…

Fa unes setmanes vaig iniciar una nova secció al “Diari d’un Mag”… Repassaré revistes Ilusionismo antigues, fent petites ressenyes que ens permetran comprovar la importància de respectar els nostres avantpassats màgics…

La Revista 268, maig / juny 1974, amb portada de disseny molt contemporani, de J. A. Vega, Dirigida per Antonio de Armenteras i amb José A. Cachadiña de Cap de Redacció. Les explicacions dels jocs contenen bonics dibuixos de Víctor Martí (del mític grup Abracadabra) i comprovo que en aquella època, li tocava a Cercles SEI diferents, encarregar-se de revistes… En aquest cas se’n va encarregar el Círculo Mágico de Madrid. Amb col·laboracions estelars de Juan Tamariz, A. Florensa Casasus, Ramón Varela… Tamariz explica “El cambio óptico en Boomerang” i fins i tot hi ha una descripció exacta de com funciona el Dau de Fiedler… 7 jocs explicats ! Un luxe !

Hi trobem “Las Cartas del amigo Selvinn” que fa un repàs “de societat” al món màgic, resultats del VII Certamen Mágico de Madrid de l’any 1974, notícies de quan Hausson va guanyar el primer premi de manipulació del Congrés de màgia de Montecarlo aquell mateix any, l’anunci del naixement de Cristian Llácer

Repassar les pàgines de revistes màgiques antigues és tot un luxe, ja que ens fa adonar que tenim un passat a respectar, perpetuar i promoure la seva continuació…

Bon cap de setmana !

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia