La saviesa de Hide Kimoto… Crònica Dimarts Màgic Escenari Brossa… | offmàgia
Contacte

La saviesa de Hide Kimoto… Crònica Dimarts Màgic Escenari Brossa…

Dimarts passat, vam gaudir d’un nou Dimarts Màgic a l’Escenari Brossa, que ens permet descobrir il·lusionistes de prestigi internacional, en una actuació única, per a tots els públics, a Barcelona…

Hide Kimoto és japonès i fa una màgia pausada, fent-nos gaudir dels silencis, amb moments d’abstracció surrealista, amb humor subtil ( quan destaca “poder oriental que ve de japó!” ), donant temps a què la màgia faci el seu efecte en la ment dels espectadors… En una sala Joan Brossa, plena de curiosos àvids de presenciar miracles provinents de terres llunyanes…

En Hide Kimoto manipula cartes amb gran destresa, executa passis molt complexos, amb aparent senzillesa. Les cartes viatgen soles fins al seu colze, a la butxaca o fins dins de la funda… A més, produeix cartes de la seva boca, de manera lenta i poètica, donant-li un sentit a l’acció, sense esperit de floritura sense justificació…

Manipula monedes de peu dret, verticalitzant amb molt bon criteri, perquè ho gaudeixi tot el públic, les monedes viatgen fins al seu anell (fent palès, un altre cop, la justificació de la màgia), i finalment, les monedes que creixen fins a límits increïbles…

És un virtuós de la màgia amb anelles xineses, generant una atmosfera pausada a escena… Al final de la seva actuació, la humilitat, l’elegància, senya d’identitat d’on prové l’il·lusionista, sorprèn i deixa perplexos a tots els assistents…

Un altre gran Dimarts Màgic a l’Escenari Brossa… Les actuacions d’artistes internacionals, seguiran amb Rudy Coby, el pròxim 12 de Març

Fins divendres, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia