Catàlegs Màgics que inspiren… Tannen’s… | offmàgia
Contacte

Catàlegs Màgics que inspiren… Tannen’s…

Els catàlegs de màgia antics, amb els seus dibuixos d’iconografia sobre il·lusionisme són una gran font d’inspiració, ja que mostren jocs potser oblidats i que val la pena recordar… Ja que si un il·lusionista rescata màgia del passat, potser farà jocs que no realitzen molts dels seus confrares i la seva actuació serà més genuïna… Recuperar màgia dels nostres avantpassats és un deure en què tot il·lusionista hauria d’incidir, per respecte a les il·lusions que presentaven els clàssics, perquè perdurin i projectar-los al futur…

A continuació, imatges d’un catàleg clàssic de la tenda de màgia Tannen’s de Nova York. Hi podem veure descripció de jocs meravellosos i originals, foto de la mítica botiga, de Louis Tannen… L’he trobat a la xarxa, va ser una alegria ! Avui en dia, les tendes de màgia tenen el seu catàleg on-line… La xarxa és fabulosa perquè és imprevisible i a vegades, ens permet viatjar en el temps recordant fets mítics…


Més pàgines de la revista al següent enllaç…

Bon cap de setmana !

Avui, anem a veure la Gala Internacional del Festival Li-Chang… En parlarem, en breu, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia