Avui Bizzaro al “Dimarts Màgics” de l’Escenari Brossa ! | offmàgia
Contacte

Avui Bizzaro al “Dimarts Màgics” de l’Escenari Brossa !

Inici de temporada. Tornen els Dimarts Màgics de l’Escenari Brossa, que ens permetran gaudir d’il·lusionistes d’arreu del món que realitzen una única actuació a Barcelona.

Avui, dimarts 24 de Setembre, a les 20h30, vingut directament des d’Estats Units: Bizzaro.

La trajectòria de l’il·lusionista inclou la creació de jocs per noms com David Copperfield, el programa de Ellen, The Carbonaro Effect. A més, ha actuat al Magic Castle i als programes de televisió Masters of Illusion o Got Talent.

A continuació, un vídeo que mostra l’actuació de Bizzaro al Magic Castle de Hollywood:

https://www.youtube.com/watch?v=qKlBJN6xi50

Sinopsi de l’espectacle:

La màgia excèntrica actual té nom propi de les mans de Bizarro. Tot un fenomen televisiu en EUA i amb aparicions freqüents a Las Vegas.

Bizzaro ha actuat de costa a costa i va aparèixer en FOX, NBC, The Talent de l’Amèrica i les convencions extremes del canal de viatges. És intèrpret habitual al famós Magic Castle d’Hollywood, CA.

Un espectacle de Bizzaro és tan diferent com sembla. Usant diversos tipus de música i crea una imatge única de comèdia visual que combina un estil neo-vaudeville amb antigues pel·lícules silencioses.

També crea màgia original que es ven a tot el món. Les seves creacions s’han vist fins i tot en programes de televisió com Ellen, The Late, Late Show i Wizard Wars on Syfy. Està especialitzat en la fabricació de màgia per a altres artistes (incloent-hi David Copperfield i Gallagher) i és un director i professor creatiu.

Més informació i adquisició d’entrades, a escenaribrossa.cat

En parlarem, a la crònica de l’espectacle que publicarem, dijous, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia