Redacció: El meu estiu… | offmàgia
Contacte

Redacció: El meu estiu…

"SúperSúper Daniel a Irlanda

Reflexió que he escrit aquesta nit a la llibreta de la tauleta de nit: “Aquesta setmana he vist actors, mags, cantants sobre l’escenari, tinc moltes ganes de jugar de nou sobre l’escenari (en francès jugar també significa actuar ara que hi penso…)”. No em feu molt de cas… estava mig adormit… Per cert, aquest és el segon text que escric avui… ho dic pels que mireu només l'últim.

I que he fet aquest estiu ?, doncs, viatjar (Irlanda, molt bonic tot), màgia, festes de gràcia (on vaig descobrir “El Sobrino del Diablo” en concert), aprendre nous jocs (quina sort tenim els mags de poder seguir jugant tot i ser grans) i pensar en el nou espectacle…
Saps quan a la vida vas per un camí i de cop es converteix en dos ? Doncs m’ha passat això amb l’espectacle…
Vaig retrobar “per casualitat” una llibreteta i…
Però això ho explicaré la setmana que ve, que ja he escrit molt avui …

Mentrestant us deixo amb una cançó extreta d’un concert i que està inclosa al nou disc de “El Sobrino del Diablo”. Que consti, que el millor que podeu fer és ser vosaltres mateixos però, a triar, com ens diu "el Sobrino", voldria ser com Juan Tamariz (títol de la cançó del clip següent), i també fer introduccions radiofòniques com aquesta ara que hi penso…:

Ara sí,… fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com

3 Comments

 1. Daniel says:

  Sí, ja he tornat

  Hola Tiet Jordi!

  M’agrada pensar que hi ha qui em llegeix.

  Moltes gràcies!

  Daniel

 2. Ana says:

  El Sobrino

  M´agrada molt El Sobrino. Es un bonissim cantautor.

  i com jo estic estudiant català scriure una mica nomès.

  Una abraçada.

  Ana

 3. daniel says:

  sobrino

  Molt bé!!