Estressat | offmàgia
Contacte

Estressat

Espectacles...

Hola, ja he tornat d’aquestes vacances del diari…
Escric aquestes paraules sota els efectes d’una setmana intensa a nivell d’arts escèniques…
Agenda de la setmana, dia a dia…:

– Dimecres: "Bcn aixeca el teló", ens ho vam passar molt bé a aquesta presentació de la temporada teatral de la ciutat (que es va convertir en una gimcana pels teatres: Poliorama, Capitol, Liceu i Romea). Destaco: Mag Lari al Capitol, en 2 segons es va posar el públic a la butxaca(divendres hi anem), l'espectacle amb Sketchos dels Monty Python' a la sala Villarroel,  "El llibertí" al Poliorama, un musical amb música de Sondheim de Dagoll Dagom amb estrena prevista l'any que ve i un musical al Gener amb cançons de "Els Pets" (es dirà "La Festa").
Aquesta festa del teatre molt divertida, molt ben organitzada, molt emocionant… amb pica pica inicial i còctel final, sí…, el meu estómac també ho va agrair.

– Dijous: Els del Teatre Lliure ens van convidar a l'estrena de l'obra: "La nit just abans dels boscos". Semblava que haguessin repartit invitacions a tots els habitants de "Vent del Plà" i a tot el "Cor de la Ciutat"… Per cert, es va inaugurar l'exposició del concurs de fotografia del Lliure on la Cristina ha quedat finalista.
Mireu aquí notícia Lliure.

idea.cat: Mireu el nou web que hem estrenat aquest cap de setmana amb totes les fotos presentades al concurs del lliure, sota la temàtica dels 7 pecats capitals: www.idea.cat . Demà estarà totalment operativa…

– Divendres: Hem anat a veure l’espectacle del Mag Lari: Millennium al Capitol. Aquest espectacle el vaig veure a la Fira de Tàrrega de l’any que el va estrenar, al 2004. Un espectacle impecable. Molt recomanable, és molt divertit i molt màgic!.
Tinc ganes de veure la seva nova proposta: Secrets.
No entenc encara que no hagués vingut a fer temporada permanent a Barcelona, per fi s’ha fet justícia. Mireu l’entrevista, molt interessant, que publica avui el periódico: aquí.
Web Mag Lari

– Dissabte: Concert de “El Sobrino del Diablo” a les festes d’Horta. He de reconèixer que el primer dia que vaig saber d’ell va ser quan m’estava esperant a la sala de convidats del programa “La Tarda” de BTV. I després al programa de monòlegs de 8TV: “Que no surti d’aquí”. Llavors vam anar al concert que va fer aquest estiu a les festes de gràcia. I m’he convertit en un fan incondicional. I ahir a la nit vam tornar a veure’l al concert d’Horta i vaig aconseguir finalment comprar el seu últim disc.
Sí… després de molt intentar-ho, perquè un dependent d’un centre comercial de música em digué en to despectiu “com que no en veníem els vam retornar tots…”
Més informació de “El sobrino…”: aquí

Fins aquí, l’agenda de la meva setmana…
Tinc son, de tantes emocions, després o demà segueixo amb la redacció del meu estiu…

Fins ara.
Daniel
www.offmagia.com