Puc endevinar el color de les calces d’una espectadora… | offmàgia
Contacte

Puc endevinar el color de les calces d’una espectadora…

Ja fa moltes setmanes, molts mesos, principis d’any, que vaig començar a pensar , a dissenyar, a estructurar, la pàgina web del nou espectacle que us puc mostrar per fi avui.
Des de llavors ha passat de tot, l’enfoc de l’espectacle s’ha anat perfilant, assaigs, l’inici d’un altre projecte (que malauradament es va aturar de cop, això a vegades passa), he pensat en el següent espectacle, moltes idees, …
I mentre tot això, la pàgina estava perduda en un calaix (en un directori més aviat). Fa poques setmanes, he pogut tornar-m'hi a posar i finalment acabar-la.
Així doncs, aquí teniu la pàgina de l’espectacle Festa Major! que en breu integraré com un nou menú dins www.offmagia.com .
I que hi trobareu ?, fotos, cartells, un espot, la sinopsi, el dossier, màgia, mini clips,…
I la conclusió de tot ? Doncs que cal acabar sempre el que s’ha iniciat, que cal perseguir els somnis, que vull que molta gent gaudeixi del nou Festa Major!,  i que gràcies a l’espectacle he desenvolupat un nou poder màgic: Puc endevinar el color de les calces d’una espectadora…, així doncs, tot plegat ha valgut la pena ! :)

Mireu, mireu: www.offmagia.com/festamajor 

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat
Festa Major!

One Comment

  1. Daniel says:

    Festa Major!

    Moltes Gràcies!