Podria parlar… | offmàgia
Contacte

Podria parlar…

The Escapists

Podria parlar…

… dels dvds de "El ilusionista" i "El truco final" que tinc a la pila de "pendents tornar a veure" (ahir ja vaig veure els minsos extres que inclouen).
… de l’espectacle d’en Hausson que fa un homenatge al Robert-Houdin i al Mèlies a l’Espai Brossa. Molt bona idea.
… de SonarMática al Sónar d’aquest any on s’ha pogut accedir a un nou enfoc en màgia i ombres xineses. He recollit aquesta frase de la promoció del Sónar, que va dir en el seu moment Arthur C. Clarke: “Tota tecnologia suficientment avançada és indistingible de la màgia”, ara ho meditaré.
… de la Fira Màgica de Santa Susanna d’aquest cap de setmana.
… de l’exposició fantàstica, molt ben feta, de cotxes que surten a les vinyetes de Tintín que he vist a la fira de l’automòbil.
… de les vacances.
… de les ganes que tinc de tornar a actuar en un escenari de festa major.
… de la persecució mediàtica, ridícula, al Woody Allen. Se’n cansarà i no tornarà a fer cap més pel·lícula aquí si continuen perseguint-lo d’aquesta manera! Deixeu-lo buscar localitzacions tranquil !
… de que he aconseguit els números 4, 5 i 6 del còmic “El Escapista”, col·lecció que ja em pensava que no acabaria, degut a la seva irregular publicació (llegiu aquí i aquí també, en vaig parlar fa molt temps).
… de que he descobert que als Estats Units s’ha publicat una seqüela d’aquests còmics ambientada en l’actualitat, es diu “The Escapists” (sí, amb una S final), i no se si s’acabarà publicant aquí (no m’he pogut resistir a posar una de les portades que m’ha agradat com a inici d’aquest escrit caòtic d’avui).
… de la meva corda gastada de tant fer-li nusos mentre miro la tele (no sabia que una corda blanca podia canviar de color d’aquesta manera, ara és d’un color grisós i amb pelusses de tant jugar-hi).

D’algun tema d’aquests o de cap d’ells, podria parlar la setmana que ve.
Fins llavors.
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat