La paròdia original | offmàgia
Contacte

La paròdia original

Fa unes setmanes vaig redactar un text que parlava sobre unes paròdies d’en Copperfield.

Uns fragments del que vaig escriure:
En un dels extres del DVD del Copperfield, "Illusion", que es va editar fa uns anys, hi ha un tall molt divertit, es tracta d'una paròdia del mag feta pel Conan O'Brien.
(…)
Com a curiositat, dir que la paròdia del DVD Illusion del Copperfield (que no és del Daniel Chesterfield, que és anterior, però em sembla que va inspirar-lo) és del showman nord-americà Conan O'Brien (que es veu que és molt conegut als estats units i que al 2009 serà el que rellevarà en Jay Leno com a presentador de "The Tonight Show" , el latenight més llarg, és el segon programa de TV més llarg: 52 temporades!!). No he trobat al youtube imatges de la paròdia feta pel Conan O'Brien.
(podeu llegir la totalitat del text aquí, on parlo de les paròdies d’en Daniel Chesterfield)

Doncs HE TROBAT!, per casualitat, les imatges de les que us parlava l’altre dia, i com vaig dir-vos, crec que aquesta paròdia va inspirar en Daniel Chesterfield. Son del programa d’en Conan O’Brien (fetes per un col·laborador seu), quedeu-vos fins al final, és una paròdia feta amb la complicitat d’en David Copperfield:

Que content que estic d’haver-ho trobat i poder-vos-ho mostrar!!!!
Cada vegada crec més en la màgia de les casualitats que se’t presenten pel camí, quan menys t’ho esperes.

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mags Paròdiats | offmàgia - [...] - La paròdia original [...]