Riure’s d’un mateix | offmàgia
Contacte

Riure’s d’un mateix

Daniel Chesterfield

Ho vaig trobar molt divertit quan, un dia d’aquestes festes de Nadal, en un dinar familiar, algú va fer una paròdia de mi fent màgia. És necessari que els mags (i tothom) ens riguem de nosaltres mateixos, la vida (que és una gran broma), es mereix que ens la prenguem com a tal, com un acudit.

En un dels extres del DVD del Copperfield, "Illusion", que es va editar fa uns anys, hi ha un tall molt divertit, es tracta d’una paròdia del mag feta pel Conan O'Brien.
Que el Copperfield, que sembla tant seriós i que te molta cura en les seves aparicions públiques, es permeti la autocrítica en un dvd propi, vol dir alguna cosa…

Us explico tot això perquè l’altre dia vaig veure un vídeo d’una paròdia del Copperfield. Mireu:

I vaig començar a investigar sobre el tema…

La paròdia és d’un humorista belga que es diu: Chris Van den Dorpel, que interpreta a Daniel Chesterfield, aquest és el nom del personatge, clara referència al mag famós.
Doncs, el Daniel Chesterfield s’ha fet famós mundialment, quan molta gent (o ell mateix?) ha penjat les seves paròdies al youtube. Quan dic s’ha fet famós, vull dir que l’ha contractat la marca de tots terrenys Hummer per la seva campanya publicitària.
El web de Hummer dedicat al Daniel Chesterfield, és enginyós. Hi ha els vídeos dels espots: http://www.hummer.com/itsnotmagic/

Fins aquí la meva recerca, que ha estat complicada perquè moltes pàgines tenien vídeos del Chesterfield però poques explicaven de qui es tractava (he trobat aquesta que m’ho ha aclarit: pàgina ). Si algú te més informació li agrairia que me’n expliqués més detalls.

Igual només em fa gràcia a mi, hi ha coses que només ens fan gràcia als mags…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Com a curiositat, dir que la paròdia del DVD Illusion del Copperfield (que no és del Daniel Chesterfield, que és anterior, però em sembla que va inspirar-lo) és del showman nord-americà Conan O'Brien (que es veu que és molt conegut als estats units i que al 2009 serà el que rellevarà en Jay Leno com a presentador de “The Tonight Show” , el latenight més llarg, és el segon programa de TV més llarg: 52 temporades!!). No he trobat al youtube imatges de la paròdia feta pel Conan O’Brien.

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. David Copperfield a JokeBox | offmàgia - [...] un temps vàrem parlar aquí de les paròdies sobre en David Copperfield (post Aquí i Aquí), avui n’hi afegim …
  2. Mags Parodiats | offmàgia - [...] - Riure’s d’un mateix [...]