Juan Tamariz | offmàgia
Contacte

Juan Tamariz

Dossier de Premsa Tamariz

Juan Tamariz

Avui he anat a la roda de premsa que oferia en Juan Tamariz al Teatre Club Capitol (Gràcies Cristina, Belen)
Ja ho vaig dir la setmana passada, en Tamariz actua a Barcelona (del 2 al 12 de Novembre, ahir va ser la primera funció), presentant el seu espectacle Magia Potagia.

En Tamariz ha parlat de l’espectacle, de que cada dia és diferent, de que hi haurà una partida de ‘futbolín’ amb predicció inclosa, mentalisme, esperits…, de que cada dia els espectadors “construeixen” una realitat diferent, un espectacle únic cada dia.
Ha explicat que cada actuació és diferent, irrepetible, única,… que els jocs que fa, poden variar d’un dia a l’altre, i això a ell l’emociona, l’apassiona, sentir al Tamariz és contagiar-se d’aquesta passió…

A la pregunta de com responen els públics d’altres països a la seva màgia, i si és igual fer màgia a un japonès, a un anglès, a un nord-americà, o a algú d’aquí. En Tamariz ha dit que son diferències superficials, que en el fons tothom estima, riu, s’emociona igual a tot arreu. Que fa el mateix espectacle allà on va, i a la gent li agrada igual. Ha actuat a tot el món (entre altres: Londres, Chicago, El Cairo, Edimburg, Zürich, fins i tot a Sotillo del Palancar…- ho ha recalcat amb humor – )

Ha dit que ell no explica acudits, que es diverteix amb el que fa, que l’apassiona i això fa que la gent rebi aquest entusiasme, entusiasme que ha quedat palès i ens ha contagiat, a la reunió que ens ha ofert.

Li han preguntat amb quina assiduïtat actua, i ha comentat que aprofita les conferències, per exemple a una universitat de Nova York, amb una actuació a l’Off Brodway.
Dosifica les seves actuacions, junt amb els seminaris, les conferències, i l’escriptura dels seus llibres.

La paraula que resumiria tot el que fa en Juan Tamariz és Generositat.
I avui, la roda de premsa ha estat mostra d’aquesta Generositat.

Ha fet molta màgia, màgia amb les seves paraules i màgia amb cartes (ell juga amb les cartes, les cartes juguen amb ell).
Jugar: En Tamariz ha parlat de la seva màgia com a joc, un joc en el sentit de diversió, lúdic, passar-s’ho bé…, és el que vol, que ens ho passem bé amb ell.
Tenia tot el temps del món, ha fet 4 o 5 jocs, molt bonics, molt emocionants, deixant bocabadats tot els assistents, i fins hi tot els que no hi eren!, mitjançant una impressionant i improvisada trucada via mòbils a 2, sí, sí, a 2 familiars d’atònits assistents (sempre li havia vist fer el joc amb 1 trucada).

Sempre ho he dit: és un geni i una bona persona.
No sóc mitòman, i normalment no m’aturo quan veig un famós pel carrer, però avui, veure tant de prop en Tamariz m’ha fet feliç.
Es això el que fa d’en Tamariz una persona tant especial: fa feliç a la gent.

No us el podeu perdre!!!

Mireu l’article que vaig escriure sobre el programa Carta Blanca del que va encarregar-se ell:

Tamariz al Carta Blanca: Una lliçó de màgia magistral

Fins la setmana que ve, la setmana que ve aniré a veure l’actuació d’en Tamariz!!!!

Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat