L’únic que pot salvar els humans és la màgia – Woody Allen | offmàgia
Contacte

L’únic que pot salvar els humans és la màgia – Woody Allen

L’únic que pot salvar els humans és la màgia – Woody Allen

Benvolgut diari,

L’actuació a BTV
Aquesta setmana, he investigat com pujar vídeos al youtube…, hi he posat fragments de l’actuació a la tele, expressament editats per a vosaltres:

Scoop
Aquest cap de setmana he vist l’última pel·lícula d’en Woody Allen, “Scoop”, sempre m’ha agradat en Woody Allen, acostumo a donar voltes a tot i suposo que és per això que em motiven les seves pel·lícules…, fa poc, arrel d’un reportatge sobre la pel·lícula “Scoop”, vaig descobrir que li agradava la màgia, que de sempre n’havia fet!!!.
A “Scoop” fa de mag i m’ho vaig passar moooolt bé veient-ho, realment, només una persona que estima la màgia podia fer de Splendini (nom del personatge a la pel·lícula) entranyable per mi, m’ha fet riure molt, perquè te tics de mag, perquè és despistat, divertit… en Woody Allen ens entén ? entén als mags ?, Resposta: Sí.
Feia dies que no reia tant al cine.
El títol del diari d’avui és frase d’en Woody a l’entrevista que publica avui la revista Dominical del Periódico d’avui, no us la podeu perdre! (resum al Periódico – versió web).
Una entrevista que he devorat amb passió, perquè parla de màgia, del procés creatiu, de que la creació és una via per no tocar de peus a terra i per uns moments (potser és falta d’humilitat…) m’hi he sentit identificat.
Thank you Woody Allen, you make me happy today!!! (és per si ho llegeix…)

Woody Allen i Tamariz

Tamariz
Dissabte vaig saber que torna a actuar a Barcelona (del 2 al 12 de Novembre), en Tamariz, al Club Capitol amb el seu espectacle “Magia Potagia”.
Ja tinc les entrades, tinc moltes ganes de tornar-lo a veure !!!!

Fins la setmana que ve.
Molta màgia a tots!!!
I ja sabeu el que diu en Woody Allen: “L’únic que pot salvar els humans és la màgia”

Daniel
www.offmagia.com

Novetats a màgia.cat, la pàgina sobre el món de la màgia i l’i·lusionisme: Llegeix la continuació del nostre relat, la història de màgia-ficció que publiquem regularment a màgia.cat
Llegeix el relat a www.magia.cat