Carta Blanca | offmàgia
Contacte

Carta Blanca

Tamariz
Dimecres va començar un nou programa a la 2…, no, no veig els documentals de la 2, i ho reconec…, no veig molt la 2 tampoc…
Vaig llegir de la existència d’aquest nou programa a la revista de TV del Periódico. El programa es diu Carta Blanca, el seu director és en Santiago Tabernero i la proposta és interessant.
Es tracta de que cada setmana es proposa a un personatge de la cultura, actor, etc…, la responsabilitat de crear un programa d’autor, un programa diferent cada cop, el programa li dona totes les facilitats de producció, de construcció del programa en definitiva, pensarà la idea i presentarà l’espai, el “convidat” de cada setmana.
I ara us preguntareu per què en parlo en aquesta columna màgica?
Doncs perquè dins la llista dels convidats, futurs responsables d’un programa hi haurà el Tamariz!!!!!!, ja sabeu que sóc un seguidor, fan, que el valoro tan!.
El dia que faci el programa el Tamariz, serà un gran dia, perquè farà molt temps que el genial mag no fa una proposta que ocupi tot un programa, ja que últimament només apareix comptades vegades, en programes d’entrevistes, petites aparicions, petites perles, però que, crec jo, desaprofiten el gran potencial d’aquest gran mag.
Des d’aquí sempre reivindicaré el Juan Tamariz i explicaré o intentaré explicar que sento quan el veig actuar, quan llegeixo els seus llibres…
Procuraré assabentar-me, amb temps, del dia d’emissió del Carta Blanca del Tamariz.
Carta Blanca, un títol molt màgic…

Veure més informació sobre aquest programa diferent i molt interessant:
televisiondigital

Curiosament a la pàgina de rtve no parlen a hores d’ara del nou programa!!!!! rtve