Avui espectacle al Llantiol. Perquè em complico la vida fent espectacles de màgia… | offmàgia
Contacte

Avui espectacle al Llantiol. Perquè em complico la vida fent espectacles de màgia…

Si voleu llegir els altres articles del diari d’un mag: (http://offmagia.blocat.com/category/3633/8790)

offcordacarta

29/01/2006
Es curiós com a vegades no pots evitar fer coses.
Saps que tindràs molta feina, que perdràs moltes hores de son, que tindràs molts mals de cap, però tu ala!, et llences a la piscina!, i comences a preparar un espectacle, a l’Abril farà un any que el vaig començar a pensar…
I avui és el gran dia!, avui l’estrenarem i potser serà l’últim cop que el representarem…, ja m’ha passat altres vegades, perquè els somnis es fan un cop, però després si les propostes de representar-ho no acompanyen, els somnis no poden continuar…, és així de dur, és llei de vida…
Els somnis també s’acaben…
Pensareu que avui estic essent molt negatiu…
No…, sóc més aviat realista…
I estic molt content d’haver treballat tan, d’haver après tan…
Només els que han treballat en un projecte artístic saben el desgast que genera si al final no hi ha una compensació, ni que sigui els aplaudiments del públic, hi ha d’haver una compensació… sinó, no és sostenible.
Només dir-vos que encara esteu a temps de venir…, i que si veniu potser contribuireu a que aquest somni continuï… avui, a les 23h00, al Cafe Teatre El Llantiol, OFF MÀGIA, l’espectacle de màgia on el mag us explicarà els seus secrets…

Informació Espectacle: http://offmagia.blocat.com/category/3633/8744

Galeria fotogràfica: http://offmagia.blocat.com/category/3633/8743