La Caixa Màgica | offmàgia
Contacte

La Caixa Màgica

Web Màgic

L’altre dia vaig descobrir una pàgina web màgica, molt ben feta, amb una estètica que em va agradar molt…

Es tracta de: http://www.petitaxarxa.cat/lacaixamagica/

Després vaig veure que és la pàgina dedicada a un programa de màgia de les Televisions Locals, un programa que ensenya màgia als nens, com si es tractés d’un llibre de màgia per a nens, en petites píndoles setmanals, el Mag Txema explica jocs que es poden explicar, molt ben triats, en episodis de vídeo col·leccionables…

M’agrada molt com està estructurada la pàgina i com pots trobar fàcilment els jocs, segons els objectes que es necessiten per fer la màgia o segons el tipus de joc, tot molt ben classificat… Com m’agradaria tornar a ser petit i poder tornar a descobrir aquests jocs i que me’ls expliquessin, així, tant bé, d’aquesta manera !!!

No deixeu de consultar-la, veureu un web màgic molt bonic, uns jocs de màgia per a nens molt ben explicats, un gran programa de televisió, una coherència en tot, que em fa pensar que hi ha molt de talent a casa nostra… Felicitats als seus responsables !!!

Fins divendres… amb un Nou Apunt Màgic… Aquí… al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia