Moltes Gràcies… | offmàgia
Contacte

Moltes Gràcies…

Foto de Pere Ferré, publicada al Diari de Tarragona, ahir, dia 11 Novembre 2012 …

Moltes Gràcies a tots els que van fer possible l’actuació que vam oferir dissabte 10 de Novembre al Teatre El Magatzem de Tarragona.

Als espectadors que vàreu assistir-hi… La vostra presència va fer que l’espectacle fos pura màgia per mi

Als que vàreu venir de lluny (de França, Claravalls, Tàrrega, Molins de Rei, Vilassar…), a les veus en off presents en viu a la sala… Tots vàreu fer molts quilòmetres per veure l’espectacle… Ja sabeu que m’emociono només de pensar-ho… Gràcies per venir a gravar-ho en vídeo, per fer fotos. Gràcies per ser-hi…

Als tècnics del Teatre i del Festival Teatre Màgic: Àlex i Àlex. La vostra ajuda, professionalitat i el vostre bon rotllo, va ser imprescindible per que l’espectacle sortís tant bé !!!

A la gent del Teatre que ens van tractar molt bé ! Moltes Gràcies Xavi !!!

Al Mag Gerard per haver-nos convidat a participar-hi. Ell és l’organitzador, l’ànima del Festival Internacional Teatre Màgic 2012, un gran certamen que enguany ha arribat a la sisena edició i que seguirà durant les properes setmanes a Tarragona i La Canonja….

A la Cristina… Ja saps que sense el teu suport en tot… Tot plegat no hagués sortit tant bé !!!. Ah !!! El so va sortir perfecte !!! Un 10 !!!

… I gràcies a tots els que us heu interessat i no heu pogut venir, sense ser-hi també hi éreu… Ens veiem a la propera !!!

Molt aviat, al “Diari d’un Mag”, farem un petit resum del que va suposar, OFF MÀGIA al Teatre El Magatzem de Tarragona.

Ens alegra saber que públic de totes les edats,  s’ho va passar d’allò més bé i que per uns instants van somiar, imaginar, riure i creure que la màgia és possible… Totes les localitats venudes i a més per una causa solidària, màgia escènica que fa màgia de la de veritat…

Gràcies a tots…

daniel.cat

Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia