Desitjos Màgics… (1) | offmàgia
Contacte

Desitjos Màgics… (1)

He escric aquests millors desitjos per ser millors mags… en positiu… per aquest any que iniciem… Segons la meva opinió… Per si li és útil a algú… Sense ganes de donar lliçons… Alimentat d’experiències personals, del que m’han explicat i reflexions viscudes… Dedicat a aquest any que ha sigut tant especial per mi pel que fa la màgia… I dedicat al que ve, que ja de per si, com que és una incògnita, segur que serà màgic…

Millors desitjos per ser millors mags (1)

Ego. Com menys ego millor… No ets el millor… Ets una persona que fa somiar… Sincerament, la màgia serà millor si el teu ego és mínim…

Família. No fer perdre la il·lusió a la família i als amics. No fer-se pesat… No ets la estrella… Amaga els secrets pel seu bé… Fes pedagogia en aquest sentit amb els teus propers… Que entenguin que si no els hi expliques el secret, és pel seu bé… Actua puntualment pels que tens més a prop, no sempre i quan ells vulguin, no t’imposis, no els hi obliguis a veure la teva màgia…

No Copiar. Convertir el joc al teu terreny, fer el joc personal… Explicar-li a la persona que t’ha inspirat… Demanar permís per representar-lo… Extreure’n una nova idea, una nova millora… Reconèixer l’autor o si no el saps, el mag que t’ho va explicar…

Lluitar per fer una màgia personal … No copiïs la música dels grans mags… No copiïs la música que utilitza el Copperfield… Pensa que si fas un joc amb representació igual que un altre mag, al final, en el fons, tu saps que no és teu…

Treballar la presentació, tot el que fas ha de tenir un perquè… Un bon joc amb una mala presentació, no el rep el públic… Un joc que et pot semblar menor a primera vista, amb una bona presentació pot ser rebut com el millor joc del món… Pensa que no hi ha jocs dolents, que depèn de tu que el joc sigui molt bo…

Assajar més del que creguis necessari…

Investigar els jocs fins a límits insospitats… Buscar la perfecció que no existeix i que segurament no aconseguiràs… Però treballa per arribar-hi…

Imaginació: No posar-se límits a la imaginació a l’hora de pensar els jocs… La realitat i la física ja t’imposaran a posteriori els seus límits…

Ser tossut: Si creus en el que fas, ho aconseguiràs… Segur que triomfaràs d’alguna manera…

El triomf… Triomfar no és ser famós… Els triomfs poden ser petites fites personals… Que en realitat son grans fites per tu…

Ser famós no és l’objectiu, ni guanyar concursos de màgia… Tot i que si guanyes o et fas conegut… que bé !

Alegra’t dels èxits dels altres mags. Si tenen èxit és la màgia que triomfa…

Continuarà… La setmana que ve… Aquí, al “Diari d’un Mag”

Bon Any !!!

daniel.cat

màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia