Al·lucinant !!! | offmàgia
Contacte

Al·lucinant !!!

Apunt Màgic…

Encara estic al·lucinant pel fantàstic tràiler del nou espai de màgia, El Mago Pop, que estrenarà Discovery Max !!! En Antonio Díaz ha fitxat per la cadena per fer uns programes de màgia que després de veure’n el tràiler tinc moltes ganes de que s’estreni… El seguirem des d’aquí, des del “Diari d’un Mag”

Quins 20 segons més emocionants !!!!

Mireu, mireu…

http://www.youtube.com/watch?v=sebHCs0jqWc

Per cert… Ni idea… No sé el secret del joc i no em fa vergonya admetre-ho… De fet estic content… A vegades, els mags necessitem no saber com funciona un joc, per posar-nos en el lloc dels espectadors que il·lusionem… Per tant, seguir essent una mica innocents, de tant en quant, ens fa ser millors mags ? Sí… Crec que sí…

Felicitats Mago Pop !!! Esperem amb gran expectació el nou programa !!!

Podeu llegir-ne més informació… Aquí:

El Periodico

El País

Fins dijous…

daniel.cat

Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia