Roda de Premsa… Tamariz al Poliorama… (1) | offmàgia
Contacte

Roda de Premsa… Tamariz al Poliorama… (1)

Foto: Consuelo Lorgia, Juan Tamariz i el mag Alan (que també col·labora a l’espectacle)

Ahir vaig tenir la oportunitat de poder anar a la roda de premsa que va oferir en Juan Tamariz, amb motiu de l’espectacle “Magia Potagia”, que presentarà a partir de dimecres dia 12 fins al 22 de Juny al Teatre Poliorama.

Jo, si de petit, m’haguessin dit que podria veure en Juan Tamariz de tan aprop, no m’ho hagués cregut… Per això, ahir va ser un dia molt especial… Si sóc mag és segurament en bona part gràcies a ell… com molts mags actuals suposo… I quan el veig de prop, i fins i tot tindria oportunitat de dir-li alguna cosa… No m’atreveixo i no em surt mai res interessant a dir-li… És en TAMARIZ !!!!

Però que podem aprendre, els mags, d’en Juan Tamariz ? Si deixem de banda els jocs, la màgia, les tècniques…

Jo he après, avui, que quan s’estima els altres i es fa màgia amb passió tot és possible…

Algunes fotos de la roda de premsa…

Penseu que estàvem tots sobre l’escenari del Poliorama, amb unes tauletes, la dona del Tamariz, la Consuelo Lorgia, fent una Queimada (sí, sí, ho heu llegit bé) i el druida Tamariz fent els seus encanteris…

Un somni fet realitat… A vegades no ens en adonem quan estem al mig d’un somni, o no ens en recordem dels somnis quan ens despertem, avui era conscient del moment únic que quan era petit no m’hagués cregut i que m’hagués pensat que estava somiant…

… i demà un petit regalet que estic preparant, que requereix una mica més d’elaboració…

Fins demà…

daniel.cat

màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. I si el “Diari d’un Mag” fos un programa de ràdio ? | offmàgia - [...] a continuació del que vaig escriure ahir, arrel de la meva assistència a la Roda de Premsa de Juan …
  2. Màgia Potagia… Tamariz… | offmàgia - [...] gràcia és que en Tamariz té màgia per 6 hores, segons ens va explicar a la roda de premsa …
  3. Els meus articles preferits… d’aquesta temporada… | offmàgia - [...] - Roda de Premsa… Tamariz al Poliorama… [...]