Tannen’s Magic – Tendes de Màgia de NYC – 1 | offmàgia
Contacte

Tannen’s Magic – Tendes de Màgia de NYC – 1

Pels que no hagin entrat mai a una tenda de màgia, parlar de tendes de màgia al segle XXI, els hi semblarà extret d’un món de fantasia, de Harry Potter… Doncs sí ! Existeixen ! Són reals ! I sort en tenim els mags de la seva existència !
Moltes  vegades, les tendes de màgia estan amagades i cal fer un ritual especial per accedir-hi… Hi ha tendes de màgia que no son visibles fins que s’hi entra… Per exemple Davenports de Londres, que està molt amagada, veure post del Diari d’un Mag: Aquí

I dins aquest tipus de tenda hi podríem encabir Tannen’s de Nova York… Sí, perquè per accedir-hi cal pujar a un gratacels a prop dels mega-grans magatzems Macy’s, i allí, al carrer 34 amb la 6ª avinguda, després de pujar per un ascensor petit, que no sabíem on ens duria, i seguir per un passadís laberíntic ple d’altres comerços pintorescos, vàrem trobar per fí Tannens !!!
Tannen's
Vaig descobrir Tannen’s Magic Store, al llegir el següent paràgraf del llibre de màgia “52 Amantes a través del espejo”, de Pepe Carrol , ed. Páginas, referent al viatge que va fer l’any 1982 a Estats Units, hi anaven els mags Juan Antón, Antón López, Juan Tamariz, la seva dona i en Pepe Carrol
Tannen's
Diu: “Tannen fue el sitio de Nueva York al que más veces fuimos durante nuestra estancia. Casi a diario.”

Després de llegir aquestes línies, vaig pensar que seria la millor botiga de màgia de Nova York on podia anar…
Una tenda genial !!! No em va defraudar gents ni mica… Molt de material màgic de tot tipus per triar i remenar… I els venedors molt simpàtics… Una foto per celebrar la compra que hi vàrem fer…
Tannen's
Blog de Tannens : http://tannensmagic.blogspot.com/

I allí, per uns instants, vaig respirar, no sé perquè, per uns instants, història de la màgia…

Fins la setmana que ve…
daniel.cat

màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia