David Copperfield al “Realitat o Ficció ?” | offmàgia
Contacte

David Copperfield al “Realitat o Ficció ?”

Podeu escoltar el podcast del programa 10 del “Realitat o Ficció ?” de Tarragona Ràdio, mentre llegiu el “Diari d’un Mag”

“Realitat o Ficció ?” a Tarragona Ràdio – Programa 10

Capítol 10… David Copperfield

Data Emissió: 29 d’octubre de 2013

En el programa d’avui el Mag Gerard ens relatarà unes històries molt interessants sobre en David Copperfield, explicarà una anècdota que molt poca gent sap sobre la primera cosa que va fer el famós mag quan va venir a Barcelona, ens parlarà de la vida del mag i de com és la seva màgia. L’espai radiofònic màgic, seguirà amb un divertit efecte de màgia científica que podran fer els oients a casa seva i recomanarà el proper Festival Internacional Teatre Màgic 2013 que s’iniciarà la setmana que ve a Tarragona i La Canonja, amb una programació excepcional (en parlarem la setmana que ve al “Diari d’un Mag” ).

Avui, al “Diari d’un Mag”, iniciem aquesta col·laboració, que consistirà en què podreu saber abans que ningú de què parlarà el Mag Gerard al seu programa de ràdio i ampliar la informació sobre la Història de la Màgia que ens explicarà en antena…

Com a informació complementària del que explica el Mag Gerard al programa, avui us mostraré uns vídeos molt interessants i alguns, potser poc coneguts del David Copperfield. Aquests vídeos juntament amb el que ha explicat el Mag Gerard a la ràdio ens serviran per fer-nos una idea de, fins a quin punt, en Copperfield és un dels mags que ha suposat una revolució per a la màgia contemporània…

Una curiositat, mireu aquest vídeo casolà d’imatges del Copperfield de nen, fent màgia…

http://www.youtube.com/watch?v=8w83uTOjwdE

Pels qui no l’hagin vist mai, mireu aquest videoclip que es va incloure en el seu programa especial “15 anys de màgia” en el que es pot veure un resum dels seus efectes màgics més emblemàtics, com La Gran Muralla Xinesa, Les Cataractes del Niàgara, els seus espectaculars efectes d’escenari, l’Avió que desapareix, l’Estàtua de la llibertat

https://www.youtube.com/watch?v=u1u3ZZdfcEY

Mireu aquest divertit joc d’en Copperfield fent màgia amb un ànec…

Qui diu que el mag no ha fet màgia infantil ?

http://www.youtube.com/watch?v=NJEb3ZfpFWc

Cartell del seu espectacle que realitza actualment al MGM de Las Vegas

I pels qui vulgueu saber-ne encara més del mag, actualment, més famós del món, mireu aquest documental del Canal Bio que fa un repàs de la seva vida i que mostra moltes imatges d’arxiu dels seus espectacles, fins i tot dels més antics, dels seus inicis en la màgia, del seu projecte de màgia solidària, entrevistes a persones que el coneixen i a ell mateix…

Un gran documental màgic…

http://www.youtube.com/watch?v=J4RY28Fif1o

Per acabar amb una mica d’humor, aquest divertit vídeo que es va emetre en l’especial de 1986, The Magic of David Copperfield VIII – Walking Through the Great Wall of China, en el que David Copperfield fa un joc amb un plàtan…

http://www.youtube.com/watch?v=p_PJbIBnl1w

Per saber-ne més sobre l’increïble mag, podeu consultar a la xarxa…

Web David Copperfield

Web David Copperfield Clàssic

Wikipedia David Copperfield

Blog David Copperfield Spain

Podeu escoltar el podcast del programa 10 del “Realitat o Ficció ?” de Tarragona Ràdio:

“Realitat o Ficció ?” a Tarragona Ràdio – Programa 10

Benvinguts als oients del “Realitat o Ficció ?” !!!

Fins dijous, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doug Henning al “Realitat o Ficció ?” | offmàgia - [...] que teniu la possibilitat de llegir l’article anterior i seguir  els articles relacionats que seguirem oferint els pròxims mesos, …