Moltes Gràcies… | offmàgia
Contacte

Moltes Gràcies…

Off Màgia al C.C.Parc Sandaru
Moltes Gràcies a tots els que heu vingut avui al C.C. Parc Sandaru, a tots els nens que s’han portat molt bé, que han col·laborat dalt de l’escenari… a tot l’equip del Centre Cívic, a la Eva de Tasca, a l’Héctor, tècnic de so que ens ha ajudat molt, quin bon rotllo es respirava!, als que heu vingut a gravar-ho i fer fotos, Carles, Marta, Montse, Gràcies per aixecar-se i fer tants quilòmetres un diumenge al matí !, a la Cristina que sap millor que ningú els sons que cal posar en el moment adequat, a la Txell i el Lluís pels off’s que sempre sonen tan bé, a la família que no es cansa de veure’m, Conxita, Amadeu, Jusa, a les sorpreses… Montse, Àlex i al petit Sergi que m’ha vist per primera vegada actuar i que ha aplaudit, quina il·lusió!

Avui ha sigut un dia especial, hem estrenat nous jocs que han sorgit directament del món de la imaginació i és apassionant pensar que hi ha jocs que fa uns mesos eren uns esbossos mal fets i avui s’han materialitzat, han vist la llum, han nascut, els jocs també neixen, neixen quan s’estrenen a l’escenari…

Tot plegat ens ha donat molta força, hem recarregat energia, i dóna sentit a totes les hores de feina i d’il·lusió… sense tot plegat, l’espectacle, off màgia, no seria el que és…
Off Màgia al C.C.Parc Sandaru
Fins la setmana que ve…
daniel.cat

màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia