El Gran Brachetti a Londres… | offmàgia
Contacte

El Gran Brachetti a Londres…

Brachetti
A inicis d’aquest any, a Londres, un dia abans de la última representació al Garrick Theatre, vàrem tenir l’honor i la sort d’anar a veure “Change”, l’espectacle que l’Arturo Brachetti representava des del mes d’Octubre 2009…
Al arribar a l’habitació de l’hotel, emocionat pel que havia vist vaig escriure el que segueix…

“Arriba un punt que t’oblides que tot allò que fa a l’escenari, que tots els canvis son tant difícils, l’Arturo fa que la il·lusió sigui perfecta i que tot sembli tant fàcil, i veus en viu un personatge còmic que té la capacitat de canviar com si estigués fet de plastilina.
Brachetti
“Change” és un espectacle viu que va variant segons el lloc on es representa.
He vist l’espectacle d’en Brachetti 4 cops: 2 a Paris, 1 a Barcelona i aquest cop a Londres. Cada vegada diferent, el mateix espectacle canvia, com ho fan també els seus personatges, a cada indret té la “facilitat” (gents fàcil), de modelar-se segons allò intrínsec de cada lloc. Aquí a l’inici, es transforma en la reina d’Anglaterra i paròdia amb simpatia els tòpics anglesos, que fan riure als anglesos i després et transporta al seu món de fantasia, a casa seva, amb una història diferent de la que havia vist fins ara, una història on el Brachetti jove i el Brachetti vell, ell mateix jove i vell, dialoguen, busquen la perfecta transformació la transformació definitiva i ret homenatge a en Fregoli, reproduint el seu espectacle… i també al cine i a la poesia de Federico Fellini…, l’espectacle d’en Brachetti que vaig descobrir amb “l’home de les 1000 cares”, actualitzat i màgic, sempre màgic…
Brachetti
L’he vist 4 cops i no me’n canso, tot plegat és gran, ja que és una gran obra, d’un gran artista que és, com a espectador i com a mag, penso que és un espectacle complet, perfecte, ell sol, en Brachetti és un joc de màgia fet realitat, el seu espectacle és únic i ell també!, per això, veure en Brachetti, cada cop és una festa…

Felicitats Arturo !!!  Gràcies per ser tant generós mostrant-nos el teu art… Per molts anys !!! Ha estat la millor manera de començar l’any…”

Vídeo de l’anunci d’en Brachetti al Garrick Theatre:
http://www.youtube.com/watch?v=VqHubQUF8Mg

Més info a: www.brachetti.com
Canal youtube de Brachetti: http://www.youtube.com/arturobrachetti


Altres posts de "El Diari d’un Mag" on parlo d’en Brachetti:
http://offmagia.bloc.cat/post/3633/102087
http://offmagia.bloc.cat/post/3633/120129

Fins la setmana que ve…
daniel.cat

màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia