2006 gener 26 | offmàgia

Tamariz, un geni… (diari d’un mag: Falten 3 dies…)

Si voleu llegir els altres articles del diari d’un mag: (http://offmagia.blocat.com/category/3633/8790)

Tamariz

Caricatura by fabrini (c)

26/01/2006
El millor espectacle que he vist mai a la meva vida (i puc dir humilment que n’he vist uns quants) ha estat el del Tamariz, és el millor, és considerat per molts mags del món com el millor i aquí el públic no el valora tan com (crec jo) es mereixeria…
Molta gent només el recorda de l’1,2,3 però no sap que ha contribuït a fer créixer el bonic art de la màgia, ha inventat molts jocs, ha escrit molts llibres.
Una anècdota, sempre que viatjo pel món procuro anar a alguna tenda de màgia, i normalment els llibres del Tamariz, traduïts en l’idioma del país, estant a primera fila.
Així doncs, si en alguna ocasió teniu l’oportunitat de veure un espectacle del Tamariz, no dubteu ni un moment en anar-hi, viureu una experiència única.
També podeu anar a veure altres espectacles de màgia, sí…, esperant aquesta ocasió, podeu venir-me a veure a mi, que sóc més inexpert segur…, però que tinc moltes ganes d’oferir-vos un espectacle que no us deixarà indiferents, veniu a veure’m:

OFF MÀGIA, l’espectacle de màgia on els mag us explicarà els seus secrets… (29/01/2006, a les 23h00. Cafè Teatre el Llantiol)

Informació Espectacle: http://offmagia.blocat.com/category/3633/8744

Galeria fotogràfica: http://offmagia.blocat.com/category/3633/8743

read more