2006 maig | offmàgia

Carta Blanca

Tamariz
Dimecres va començar un nou programa a la 2…, no, no veig els documentals de la 2, i ho reconec…, no veig molt la 2 tampoc…
Vaig llegir de la existència d’aquest nou programa a la revista de TV del Periódico. El programa es diu Carta Blanca, el seu director és en Santiago Tabernero i la proposta és interessant.
Es tracta de que cada setmana es proposa a un personatge de la cultura, actor, etc…, la responsabilitat de crear un programa d’autor, un programa diferent cada cop, el programa li dona totes les facilitats de producció, de construcció del programa en definitiva, pensarà la idea i presentarà l’espai, el “convidat” de cada setmana.
I ara us preguntareu per què en parlo en aquesta columna màgica?
Doncs perquè dins la llista dels convidats, futurs responsables d’un programa hi haurà el Tamariz!!!!!!, ja sabeu que sóc un seguidor, fan, que el valoro tan!.
El dia que faci el programa el Tamariz, serà un gran dia, perquè farà molt temps que el genial mag no fa una proposta que ocupi tot un programa, ja que últimament només apareix comptades vegades, en programes d’entrevistes, petites aparicions, petites perles, però que, crec jo, desaprofiten el gran potencial d’aquest gran mag.
Des d’aquí sempre reivindicaré el Juan Tamariz i explicaré o intentaré explicar que sento quan el veig actuar, quan llegeixo els seus llibres…
Procuraré assabentar-me, amb temps, del dia d’emissió del Carta Blanca del Tamariz.
Carta Blanca, un títol molt màgic…

Veure més informació sobre aquest programa diferent i molt interessant:
televisiondigital

Curiosament a la pàgina de rtve no parlen a hores d’ara del nou programa!!!!! rtve

read more

Timadors…

Mireu aquesta notícia que va sortir fa unes setmanes, al diari Què!…:

Frau

L’altre dia vaig veure la pel·lícula espanyola “Incautos”, que va sobre “timadors”, pispes, un d’ells prové del món de la màgia, ja sé que la màgia ha estat i està, relacionat amb els lladres que enganyen.
Sobretot: si algun dia passegeu per les rambles i veieu uns “trileros”, no us hi apropeu…, estant fent un joc de mans, son lladres que us volen robar els diners, no us ho cregueu…, treballen en equip, normalment hi ha ganxos que fan veure que son “espectadors” i en realitat no son més que estafadors còmplices del que fa de “trilero”. Si hi jugueu, sempre perdreu…

Vull deixar molt clar aquí, que hi ha mags, jo mateix, que no sabríem enredar ningú, que se’ns notaria a la cara de vergonya, mags que en una casino perdríem…
A veure, reconec que hi ha molts mags, que no son gaire de fiar, i molts es dediquen a enredar els propis mags. He conegut, anant per congressos, vertaders personatges que semblem mafiosos, sí, i que venent una il·lusió, un joc, a preus molts cars, autèntics “timadors”.
Els mags han de jugar amb la realitat i crear il·lusió, en teatres i festes, utilitzar-ho en altres fins, enredant el personal, no és ètic…
Si algun mag bona persona, em llegeix, us dic que no us fieu de mags que us volen vendre algun joc excepcional a preus desorbitats, és molt probable, que quan arribeu a casa, només trobeu papers sense valor…

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

Si em vols veure actuar, consulta la meva pàgina: www.offmagia.com

read more

OFF MÀGIA: el dossier

Publicitat Dossier

off màgia, el dossier: Fa unes setmanes vaig parlar del naixement de la nostra nova pàgina de màgia: www.offmagia.com
I vaig prometre anar afegint continguts.
Doncs aquesta setmana hi podeu trobar unes fotos inèdites de la nostra il•lusió: “pluja de paraigües”, una foto anunci nova de la sèrie “aconseguirà alliberar-se…?” i el nostre dossier.
El Dossier:
Si ens vols veure en directe, coneixes algú a qui li pugui interessar, ets d’una associació… O tens un amic que té un amic que organitza la festa del poble (o tu mateix), o tens un teatre, o tens un festival…
Si ens vols fer actuar o vols tenir el nostre dossier perquè tens curiositat, descarrega’l a www.offmagia.com

David Blane: Ja va sortir de l’hospital, com ell podeu respirar tranquils, llegiu, si no ho heu fet encara, els tres articles de la setmana passada:
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71534
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71325
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71161

A la pàgina del 20 minutos podeu veure-hi un vídeo d’un informatiu d’aquí. Cal dir que al vídeo, la veu s’equivoca, diuen literalment que “apenas aguantó siete segundos”, quan en realitat es tractava de 7 minuts.
En canvi el vídeo disponible a you tube (segons la informació molt precisa de Microsiervos, gràcies un altre cop), és del programa de televisió que va oferir la cadena nord-americana, és espectacular i fa patir.
Efectivament, el dia següent els diaris van incidir molt sobre que no va aconseguir el rècord…, jo crec que ell va aconseguir exactament el que volia…(que en parléssim aquí, jeje).
Fins la setmana que ve.

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
http://www.offmagia.com/

Links vídeos i Microsiervos:

Microsiervos:
http://www.microsiervos.com/archivo/mundoreal/drowned-alive.html

Vídeo 20 minutos (una mica poc precís): video 20 minutos

Vídeo youtube.com (espectacular)
http://www.youtube.com/watch?v=Ldp0CBPZZ9k

read more

Blane aconsegueix el seu repte…

David Blane

Llegiu també, si no ho heu fet ja, els escrits d’aquest matí i d’ahir…
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71325
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71161

Escric aquestes paraules després d’haver vist la segona edició del diari ADN, el titular en primera pàgina parla del David Blane, el text és: “Mister Burbuja, sin récord”.
I jo, això, ho trobo molt injust. Tal com he dit al precipitat article d’aquest matí, al Blane li ha faltat 2 minuts per arribar el rècord de permanència sota l’aigua! 7 minuts 8 segons és molt temps!. En la meva precipitació matinal no he escrit que l’han hagut de treure de la bombolla, perquè ja se li estava acabant el temps de vida…
Ha aconseguit estar 177 hores submergit i això sí que és un rècord, una fita que no interessa en els titulars. Titulars negatius que segurament també veurem en altres diaris demà…

Es tracta d’un joc que no ha sortit bé? O simplement és una película que s’acaba d’una forma inesperada ?, perquè sempre han de guanyar els bons?, jo prefereixo que la tensió s’aguanti fins al final, i que aquest final em sorprengui.
Per això, i moltes altres raons, penso que el repte del David Blane ha estat aconseguit, avui i demà tot el món parlarà d’ell, i jo crec que, els nervis, o algun imprevist, ha fet que la història s’acabés així, o ja estava previst… però he de reconèixer que des de l’altra banda de l’atlàntic, i sense veure imatges per la tele, per mi ha mantingut la emoció, ha mantingut la tensió, la curiositat, la màgia potser?, fins al final, i no es tractava d’això? D’un espectacle?, o algú es pensava que es tractava d’un rècord de submarinisme?

Vull agrair als creadors del blog Microsiervos, per haver explicat el repte i posat a l’abast tota la informació, això ha enriquit en continguts el present diari, aneu a veure les últimes aportacions:
http://www.microsiervos.com/archivo/mundoreal/drowned-alive.html

Mireu les fotos a:
http://www.20minutos.es/galeria/1068/0/0/fotos/mago/Blaine/
http://www.elmundo.es/albumes/2006/05/09/david_blaine/

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

read more

David Blane surt de la bombolla…

David Blane surt de la bombolla

Aquestes son les primeres imatges del Blane sortint de la bombolla.
Ha estat, en el seu tram final 7 minuts i 8 segons “en apnea”…
Els diaris diuen que no ha aconseguit el rècord del món d’apnea (8 minuts i 58segons), però jo diria que la marca aconseguida és molt bona…
El rècord que sí ha aconseguit és el d’estar 177 hores tancat dins una peixera plena d’aigua. Al final de la prova, va desfer-se d’unes cadenes.
A la sortida ha donat les gràcies a la ciutat de Nova York, extenuat i amb espasmes musculars. L’han traslladat a l’Hospital de Manhattan per fer-li una revisió.
Des d’aquí, ànims David!!!

L’article relacionat que vaig escriure ahir:
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71161
També podeu llegir l’article del 20 minutos:
http://www.20minutos.es/noticia/116926/0/david/blaine/record/

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

read more