2006 maig 09 | offmàgia

Blane aconsegueix el seu repte…

David Blane

Llegiu també, si no ho heu fet ja, els escrits d’aquest matí i d’ahir…
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71325
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71161

Escric aquestes paraules després d’haver vist la segona edició del diari ADN, el titular en primera pàgina parla del David Blane, el text és: “Mister Burbuja, sin récord”.
I jo, això, ho trobo molt injust. Tal com he dit al precipitat article d’aquest matí, al Blane li ha faltat 2 minuts per arribar el rècord de permanència sota l’aigua! 7 minuts 8 segons és molt temps!. En la meva precipitació matinal no he escrit que l’han hagut de treure de la bombolla, perquè ja se li estava acabant el temps de vida…
Ha aconseguit estar 177 hores submergit i això sí que és un rècord, una fita que no interessa en els titulars. Titulars negatius que segurament també veurem en altres diaris demà…

Es tracta d’un joc que no ha sortit bé? O simplement és una película que s’acaba d’una forma inesperada ?, perquè sempre han de guanyar els bons?, jo prefereixo que la tensió s’aguanti fins al final, i que aquest final em sorprengui.
Per això, i moltes altres raons, penso que el repte del David Blane ha estat aconseguit, avui i demà tot el món parlarà d’ell, i jo crec que, els nervis, o algun imprevist, ha fet que la història s’acabés així, o ja estava previst… però he de reconèixer que des de l’altra banda de l’atlàntic, i sense veure imatges per la tele, per mi ha mantingut la emoció, ha mantingut la tensió, la curiositat, la màgia potser?, fins al final, i no es tractava d’això? D’un espectacle?, o algú es pensava que es tractava d’un rècord de submarinisme?

Vull agrair als creadors del blog Microsiervos, per haver explicat el repte i posat a l’abast tota la informació, això ha enriquit en continguts el present diari, aneu a veure les últimes aportacions:
http://www.microsiervos.com/archivo/mundoreal/drowned-alive.html

Mireu les fotos a:
http://www.20minutos.es/galeria/1068/0/0/fotos/mago/Blaine/
http://www.elmundo.es/albumes/2006/05/09/david_blaine/

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

read more

David Blane surt de la bombolla…

David Blane surt de la bombolla

Aquestes son les primeres imatges del Blane sortint de la bombolla.
Ha estat, en el seu tram final 7 minuts i 8 segons “en apnea”…
Els diaris diuen que no ha aconseguit el rècord del món d’apnea (8 minuts i 58segons), però jo diria que la marca aconseguida és molt bona…
El rècord que sí ha aconseguit és el d’estar 177 hores tancat dins una peixera plena d’aigua. Al final de la prova, va desfer-se d’unes cadenes.
A la sortida ha donat les gràcies a la ciutat de Nova York, extenuat i amb espasmes musculars. L’han traslladat a l’Hospital de Manhattan per fer-li una revisió.
Des d’aquí, ànims David!!!

L’article relacionat que vaig escriure ahir:
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71161
També podeu llegir l’article del 20 minutos:
http://www.20minutos.es/noticia/116926/0/david/blaine/record/

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

read more