2007 maig 27 | offmàgia

Tot és mentida ! (i una veritat…)

Els Pets(L'altre títol: Avui parlaré del meu anunci de la setmana, l’Uri, i de Els Pets)

Anunci
M’agrada molt el nou anunci d’una marca de cotxes per surrealista i extravagant, és genial!, he rigut molt aquesta setmana veient-lo… i no puc evitar posar-lo aquí (estic veient que molts com jo, no s’han pogut resistir a incloure’l als seus blogs), per qui no l’hagi vist a la tele i perquè m’agrada visitar la meva pàgina i divertir-me (ego excessiu? Sí!).
A la TV tot és mentida, però és màgic si t’atures a pensar-ho, el vídeo al final del text d’avui.

L’Uri
Hi ha un escàndol per la publicació al youtube on es desvetlla com feia lo de les culleretes l’Uri Geller? (tampoc són cap novetat aquestes imatges del mag nord-americà que es dedica a desemmascarar l’Uri). Tot mentida…, En realitat l’Uri s’ha escandalitzat perquè li perilla el negoci a nivell global?. Quin negoci? Treure diners d’on sigui?, (sense anar més lluny, últimament he vist un anunci amb ell com a protagonista a TV). Crec que li agrada que parlin d’ell, sigui com sigui, bé o malament. Per cert… les teles se n’han omplert la boca i han comès el mateix error que critiquen del youtube, explicar coses que no cal dir a vegades… Si s’haguessin llegit el que vaig escriure fa dues setmanes: aquí i fa tres: això !!!

Els Pets
L’altre dia vaig anar al concert de Els Pets a Mollerussa i em va agradar molt, i el disc (que vaig adquirir el mateix divendres al matí) també molt!. Escoltant-los penso que per mi son una banda sonora que em va acompanyant a la vida (ni que això que escric soni molt cursi ho reconec). Per mi, Els Pets són de veritat.

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

L’anunci del cotxe (que consti que la marca no em paga res):

read more